După succesul datorat obținerii locului 3 și al premiului special „Best National Costume” în cadrul competiției Miss Elegant Universe 2018 din Liban, Mirabela s-a decis să-și încerce șansele și în cadrul concrsului Miss Tourism World 2018, care se desfășoară în acest an în China în perioada 16 septembrie – 02 octombrie 2018.

Tânăra este pasionată de sport, în mod deosebit de jogging și fitness. Pentru viitor, Mirabela își dorește să devină un bun economist și în paralel să-și construiască o carieră de succes în lumea modei. Mirabela este studentă în anul I urmând cursurile Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca și vorbește 2 limbi străine, engleza și rusa.

Se pare că Mirabela este foarte entuziasmată de faptul că își reprezintă țara în cadrul acestui concurs, aceasta afirmă că se simte cu adevărat norocoasă.

„Mă simt o norocoasă să reprezint din nou Moldova în cadrul concursului internațional de frumusețe “Miss Tourism World 2018” din China. Fiind a doua competiție internațională de frumusețe la care particip, voi avea ocazia să cunosc persoane noi, să acumulez experiență extrem de valoroasă în acest domeniu și să demonstrez că Moldova are cele mai frumoase fete. Mulțumesc agenției ExclusivEvent pentru această oportunitate și pentru încrederea de a-mi acorda această misiune”, a declarat Mirabela Bogdan – Miss Tourism World Moldova 2018.

Chiar și reprezentatul agenției ExclusivEvent și președintele Miss Tourism World Moldova a remarcat că Mirabela este specială și că aceasta a demonstrat că posedă toate calitățile necesare unui model internațional.

„Mirabela Bogdan este una dintre cele mai frumoase, perseverente și ambițioase ambasadoare a frumuseții delegate de către agenția noastră în cei peste 19 ani de activitate. După câștigarea locului 3 în cadrul Miss Elegant Universe 2018 din Liban, Mirabela a demonstrat că are frumusețea și calitățile necersare unui model internațional, pentru a reprezenta Moldova cu onoare și de a se întoarce în Moldova cu un loc cât mai bun pe podium! Este un adevărat model demn de urmat de către toate moldovencele frumoase care iși doresc să se remarce în acest domeniu și să promoveze valorile Moldovei peste hotare!”, spune dl.Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agenției ExclusivEvent și președintele Miss Tourism World Moldova.

Puteți vedea cele mai noi și mai fierbinți poze cu Mirabela pe pagina oficială de Facebook „ Miss Tourism World Moldova ”.