„Sor`mea” este vinul care vine să bucure surorile, să aline dorul de soră, dacă ea e departe sau pur și simplu să-i țină locul dacă nu ai o soră. Revista online pentru femei a lansat, în colaborare cu o vinărie de la noi, un vin alb, sec, o combinație autohtonă (Feteasca Albă) cu una europeană (Chardonay). Ia o sticlă sau mai multe și susține prima revistă pentru femei din Republica Moldova sau Paypal – office@interakt.md.

Sor`mea

„Știe să-ți povestească. Știe să te asculte. Știe să glumească cu tine. Știe să-ți șteargă lacrimile cu obrazul ei plâns. Așa sunt surorile. Ele inspiră și tot ele dezaprobă. Orice ar face, orice ai face, surorile sunt alături mereu. Acum ai cu o soră mai mult. Dacă nu ai avut soră vreodată, acum ai. Să-i povestești și să o asculți. Să-ți povestească și să te asculte. Sor-ta. Sor-mea”, notează contraeticheta vinului alb sec Fetească Albă și Chardonay, 2018.

Poți avea și tu o „Soră” marca EA.md printr-o donație prin office@interakt.md PayPal sau direct la redacție – adresa noastră – Calea Ieșilor 10B, clădirea ACVILA, etaj 4.

Distribuie articolul: