Egor Kreed este singur sau se iubește cu cineva? De foarte mult timp nu s-a mai auzit nimic despre iubita artistului rus, acesta fiind foarte discret când vine vorba despre femeile din viața lui.

Egor Kreed este foarte secretos atunci când vine vorba despre viața personală. Probabil, eșecurile amoroase sunt de vină.

Recent, însă, acesta a fost surprins în compania modelului rus Lesya Kafelnikova, nu oriunde, ci acolo unde își petrece vacanța, adică în Barcelona. O fi oare o coincidență că artistul și manechinul s-au întâlnit în același loc? Puțin probabil.

Egor Kreed a publicat un filmuleț în care tânăra dansează, iar el îi admiră mișcările.

Deși niciunul dintre ei nu a vorbit nimic, cei de la woman.ru, sunt aproape convinși că între interpret și model s-a legat o relație care ar însemna mai mult decât amiciție. Dar cine știe… Este cunoscut faptul că artistul este „colecționar” de inimi, iar Lesya Kafelnikova poate deveni un nume nou, în lista cuceririlor acestuia.

Lesya Kafelnikova este fiica cunoscutul tenismen rus, Evghenii Kafelnikov. Tânăra are 20 de ani, iar în trecut a avut o relațe de câteva luni cu rapperul Pharaoh. Modelul a recunoscut că a fost dependentă de droguri, dar se pare că această perioadă a rămas în trecut.

dinsta

Printre cele mai serioase și longevive relații în care a fost implicat Egor Kreed, în urma cărora artistul a suferit enorm, au fost relația cu modelul basarabean Xenia Deli și cea pe care a avut-o cu interpreta Niusha. Despre acestea el a făcut dezvăluiri emoționante într-un interviu publicat în luna mai: Egor Kreed a vorbit despre relația sa cu Xenia Deli și seara romantică pe care aceasta a petrecut-o cu Justin Bieber (Video)

Sursa: Woman.ru

Vezi și: Egor Kreed, Olga Buzova, Timati – Forbes a numit cele mai bogate celebrități din Rusia

Distribuie articolul: