Trebuie să ai răbdare cu carul, înțelepciune cât un guru tibetan și multă, multă iubire de oferit că să nu-ți pierzi uzul rațiunii în relația cu reprezentații acestor 4 zodii.

Leu – el e mereu cel mai important

Cu toate că e foarte protector și generos cu cei dragi, are fără să-și dea seama o atitudine care te poate enerva la culme. Se poartă că și cum el știe orice mai bine decât oricine și poate fi arogant până la Dumnezeu. Când ți-e lumea mai dragă, intervine cu o soluție, chiar dacă domeniul în discuție îi este total străîn. Și apoi, întotdeauna nevoile și dorințele lor sunt cele mai importante. Îți lasă impresia că ai de ales, dar este atât de mândru încât lucrurile trebuie să iasă numai cum vrea el și dacă nu-ți surâde ideea, te va pune in față faptului împlinit, apoi se va purta de parcă tot el ți-a făcut un beneficiu.

Scorpion – are mania controlului

Nici nu realizează că face asta și că întrece serios niște limite cu atitudinea lui acaparantă: Scorpionul e atât de posesiv și de gelos, încât vrea să-ți știe fiecare mișcare, ba chiar și fiecare gând. Suferă de multe ori din cauza unor închipuiri fără nicio legătură cu realitatea, iar suspiciunile, interogatoriile și frământările lui îți fac viață un coșmar nu de puține ori. Într-un final, ajungi să nu-ți mai dai seama ce e normal și ce nu în relația cu el, dacă greșești tu sau ești o victima.

Rac – găsește piedici peste piedici

Rareori poți avea o inițiativa fără că Racul să pună răul în față. Ar face orice să te știe în siguranță, spune el, dar de fapt ce și-ar dori este să te închidă într-o colivie în care să stați împreună pe vecie. Își face atâtea griji pentru orice, încât te exasperează și aproape că preferi să renunți la planurile și visurile tale numai că să pui capăt calvarului. Racii sunt maeștri ai manipulării atunci când își propun să obțină ceea ce vor sau să te facă să te razgandesti într-o privința. Și sunt aproape paranoici când este vorba de siguranță lor sau a cuiva drag.

Fecioara – te face să te simți mereu în vizor

Când ai o Fecioara aproape, n-ai niciodată răgazul să te relaxezi. Simți că trebuie să fii atent la fiecare pas, că nu cumva să faci ceva greșit. Mereu analizează totul la sânge și sigur găsește ceva de care să se lege, indiferent că e vorba de prezent, de trecut sau de viitor. Îi sare țandăra de la cel mai neînsemnat motiv, se gândește de o mie de ori la ce a greșit, la ce putea face mai bine, analiză pe care ți-o aplică și ție. Plus că Fecioara e foarte încăpățânată, așa că nu-i deloc simplu s-o convingi că lucrurile nu sunt chiar așa de negre și de stricte cum le vede ea.

Sursa

Distribuie articolul: