Despre Cătălin Ungureanu cu siguranță ați mai auzit, chiar noi scriam cu ceva timp în urmă despre prima sa carte lansată, un ghid pentru vedete în devenire: „Pe potecile showbizzului Basarabean” sau poate ați citit „Gunoaiele” o carte lansată recent. L-am invitat pe Cătălin la interviul „După Cortină” și am descoperit un tânăr ambițios, foarte sincer și cu un bun simț al umorului. 

„Pe potecile showbizzului Basarabean”

„Acesta este un ghid cu pași de urmat pentru viitoarele vedete, eu nu critic. Eu nu spun: „să nu fii așa”, „să nu faci asta”, „să nu spui asta”. Dimpotrivă eu spun: „spune”, dar e clar că am luat în derâdere ceea ce am observat în decursul carierei mele de jurnalist de televiziune, când am avut ocazia să cunosc interpreți, actori, bloggeri. Au fost mulți oameni admirabili și au fost oameni care…. Eu încerc să îmi maschez lipsa de simpatie, că nu e antipatie, pur si simplu e lipsa de simpatie și să pun pe ea un veșmânt al ironiei”

În cartea sa, Cătălin a făcut analiza unor texte a melodiilor interpreților de la noi, întrebat cât de penibile ajung să fie unele texte, dar totodată de ce ajung aceste melodii să devină celebre, Cătălin ne-a povestit: 

„Eu mă las progresiv și cu succes de flagelul acesta al tânguirii că e nedrept, că e injust, că unii sunt mai buni, alții mai puțini buni, că unii sunt mai populari că alții mai puțin populari. Încerc să nu mă mai interesez de aspectul ăsta și încep să nu îi mai judec pe oameni că fac ce fac. De ce se întâmplă că mediocritățile ajung mai populare sau mai bine văzute? E mai ușor de digerat un text infect și care nu trasmite nimic„

„Gunoaiele”

Cea de-a doua carte scrisă de Cătălin Ungureanu, este bazată pe o temă socială. Acesta recunoaște că a scris acest roman, fiind sătul de nedreptățile, care se întâmplă în societatea noastră. Detalii află urmărind interviul. 

Relațiile de iubire

„După Cortină” încercăm să cunoaștem oamenii din toate punctele de vedere, nu doar ceea ce este la suprafață, cariera și activitatea. Nu a scăpat nici Cătălin de întrebările mai intime.

Cum este într-o relație? 

„Partea frumoasă a relațiilor și a prezenței tale în ele e că nu cred că poți fi constant în fiecare relație. Relativ recent m-am despărțit și sper din toată inima că am să fiu diferit în următoarea relație. În general am porniri poate hiper-posesive, dar nu le manifest. Am mania persecuției. În momentul în care a început să îmi pese cu adevărat de un om, am un soi de manie a persecuției. Omul ăla se deplasează un pic spre zona suspecțiilor pentru că eu am anume frici extrem de frustrante: „darrrr, oare ea nu vrea să mă priveze de asta sau să îmi facă asta”? Și în acel moment biata femeie se trezeste într-un cerc al suspecțiilor aproape criminale.” Cu toate acestea Cătălin spune că nu sufocă și nu pune restricții.

Așteptări de la femei?

Să nu mă cricitice. Atât de mult mă enervează chestia asta: „De ce nu ți-ai pus asta? De ce nu ai făcut ailaltă, de ce te-ai comportat așa”?

Un enigmatic, acest Cătălin Ungureanu, nu-i așa? Urmărește interviu integral. Like și share pe rețelele noastre și pe canalul de youtube.  

Distribuie articolul: