După ce a fost operată de urgență, la începutul acestei săptămâni, Adela Popescu a fost în sfârșit externată și și-a revăzut bebelușul. Întâlnirea dintre mamă și fiu nu a fost tocmai cum s-a așteptat actrița.

La începutul acestei săptămâni, Adela Popescu a fost operată de urgență de peretonită, motiv pentru care a a lipsit din preajma micuțului Alexandru. După ce a fost externată, Adela a întâmpinat dificultăți cu alăptatul.

A luat sânul în guriță. A stat puțin, l-a molfăit. S-a mai uitat la mine. Iar l-a molfăit. Eu transpirasem deja de emoții. Și când a început să îl muște, să tragă de el și să îl lovească, am zis, gata, copilul meu nu va mai vrea să sugă niciodată. Praf am fost.

A doua încercare a fost la fel. S-a enervat, a plâns, a întors capul. Ce să vă zic, eu abia mă țineam pe picioare, copilul mă respingea, o bucurie. Am zis să nu renunț și la următoarea masă l-am pus din nou.

Doamne, nu îmi venea să cred! S-a înfipt în el și a mâncat cu poftă preț de 30 minute. Apoi a adormit ca un îngeraș mulțumit și fericit. La fel și eu. Pesemne că și lui i-a fost dor de mama lui ?
Așadar totul e bine când se termină cu bine!”, a povestit Adela pe blogul ei.

Citește și Adela Popescu vorbește în premieră despre intervenția chirurgicală care i s-a făcut de urgență

Distribuie articolul: