Știrista a muncit timp de 20 de ani la „Pervii Kanal”, iar acum va fi înlocuită la pupitru de către un alt prezentator. Află cum a reacționat Ekaterina Andreeva la aflarea veștii.

Se pare că conducerea de la Pervii Kanal a decis că a venit timpul pentru o schimbare a formatului știrilor și, după ani în care Ekaterina Andreeva era principala prezentatoare aceasta va fi înlocuită de Kiril Kleimenov, notează morecelebrities.ru. Totuși, vedeta știrilor va prezenta în continuare buletinul în zilele de sâmbătă, iar unii vorbesc despre o plecare definitivă a acesteia.

Admiratorii Ekaterinei, însă, nu se pot împăca cu ideea, astfel au apărut diverse zvonuri privind motivele acestor schimbări. Pentru a explica oarecum situația, știrista a venit cu un mesaj pe rețelele de socializare.

„Am un job pe care îl îndeplinesc. Dacă mâine nu voi avea unul, mă voi ocupa cu altceva. Nu este nicio tragedie. Nu reacționez la astfel de lucruri – în acest caz sunt un tanc blindat!”, a scris aceasta, alimentând și mai mult zvonurile privind un conflict.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Ăsta să fie secretul tinereții veșnice? Ekaterina Andreeva s-a filmat cu 120 de ace înfipte în față (Video)