Archie, fiul Ducelui și Ducesei de Sussex, a avut parte de o primă vacanță. Zilele trecute mai multe surse au confirmat că Meghan Markle și-a sărbătorit ziua de naștere în Ibiza alături de Prințul Harry și fiul lor, Archie Harrison, după care membrii familiei regale au avut o vacanță prelungită, aceștia zburând tot cu un avion privat și în Nisa.

Miercuri, Ducele și Ducesa de Sussex au zburat de la aeroportul Farnborough către Nisa, unde au fost fotografiați îndreptându-se către un alt avion privat. Meghan purta o bluză albă și o pălărie de paie și îl ținea în brațe pe fiul ei, Archie.

Până acum Palatul Buckingham nu a făcut comentarii despre vacanța privată, însă alegerea cuplului de a zbura cu un avion privat a lansat controverse, după ce Prințul Harry a participat la Camp Google, unde a ținut un discurs impresionant despre schimbările climatice.

Meghan și Harry vor merge într-o nouă călătorie în curând, aceștia urmând să o viziteze pe Regină la Castelul din Balmoral, locul în care Majestatea Sa și Prințul Philip își petrec vacanțele.