Veteranele modelingului Claudia Schiffer și Stephanie Seymour nu s-au eschivat în a poza goale și a arăta lumii întregi în ce formă incredibilă sunt și în preajma celor 50 de ani. 

Supermodelele Claudia Schiffer și Stephanie Seymour și-au început carierele de model, mai bine de 30 de ani în urmă și iată că și astăzi femeile fac senzație… Acestea au pozat complet goale pentru coperta revistei Vogue Italia la cei 48 și 51 de ani și arată fenomenal!

Claudia Schiffer arată ca în tinerețe

Claudia Schiffer va apărea pe coperta Vogue Italia pe 6 august, ea fiind fotografiată complet dezbrăcată de către Collier Schorr, notează viva.ro. În una din cele două variante de copertă, supermodelul își ascunde în mod ingenios părțile intime cu un clutch, o pereche de pantofi și un sacou, iar în cealaltă, Claudia este îmbrăcată doar cu sacoul Saint Laurent și poartă o pereche de stiletto super sexy.

Imagini pentru claudia schiffer vogueImagini pentru vogue polska pierwszy numer

Claudia a fost descoperită într-un club de noapte din Germania, la vârsta de 17 ani, și la scurt timp după aceea a devenit modelul favorit al regretatului designer Karl Lagerfeld.

Stephanie Seymour este la fel de superbă

Pentru același număr de Vogue (revista va avea două coperte diferite) a pozat și o altă veterană a modelingului – este vorba despre Stephanie Seymour, care poartă doar o… centură și își ascunde strategic părțile intime în spatele aparatului foto.

În cea de-a doua imagine, Stephanie nu e la fel de dezgolită, dar e la fel de sexy!

Imagine similară

Să mai adăugăm că Stephanie are 51 de ani? Nu are rost, pentru că în ceea ce o privește atât pe ea, cât și pe Claudia Schiffer, vârsta e doar un număr!

Foto: Instagram.com

SURSA