Despre Doina Petrache ar fi multe de spus. Femeia de afaceri are ani buni la activ de muncă în domeniul prestarii serviciilor și organizării evenimentelor: „mii de flori, 🌸kg de verdeață, ☘️sute de nopți nedormite🌚, weekend-uri albe, 👻 mâini zgârâiate 🤲 și unghii pierdute 💅🏻 între compoziții și fiarele pe care fixam decorațiunile, piele friptă de la cleiul fierbinte 🤦‍♀️ și tăieturi de foarfecă ✂️ sau cuțit floristic și, cel mai important, milioane de emoții 🎈🎈🎈de tot felul, alături de clienții mei 🙈🙊🙉”, dezvăluie chiar ea. Astăzi îi ascultăm dorințele pentru următorul an în proiectul CEvreaEA.

„Peste un an îmi doresc să fiu realizată din trei puncte de vedere: Am un vis pe care l-am setat în această vară privind afacerea mea (e vorba despre multiplicarea ei); Am un vis legat de o casă nouă – e  un vis personal și mai am un vis despre care nu pot să vorbesc, însă care peste un an se va vedea și el. Coco Chanel spunea că o femeie trebuie să fie clasică și fabuloasă – așa îmi doresc și eu să fiu”, ne mărturisește Doina Petrache.

„Așa am crescut, am evoluat, m-am regăsit unde este de fapt locul meu și ce îmi reușește să fac cel mai bine. Așa a apărut dorința de a oferi ceea ce am mai bun. Întotdeauna am fost de părere că singur nu poți obține mare lucru oricât de bun nu ai fi și că trebuie să îți creezi o echipă care te înțelege, te aude, prinde stilul, prinde firul, te reprezintă, îți citește gândurile și lucrează cu mâinile tale. Am trecut un drum lung cu diverse urcușuri și coborâșuri, cu oameni mai corecți sau mai puțin corecți, mai străduitori sau mai profitori, pe care am putut să îi apreciez la moment sau nu era posibil de făcut aprecierea din diverse motive, pentru că acum să pot spune cu plăcere în suflet că suntem o echipă minunată.

Astăzi vreau să mulțumesc echipă mea de ieri și de azi, echipă din timpuri grele sau bune și să va spun că tot ceea ce pot face și oferi mai bun este doar datorită spiritului de viață care mi-l oferă echipă mea. Mulțumesc fiecărui din voi pentru responsabilitatea pe care mă faceți să o simț, pentru șansa de a împarți experiențele bune sau rele și pentru dorință de a crește împreună! Peste 30.000 de cadouri livrate, peste 1000 de concepte de cadou diferite create, peste 1 milion de trandafiri livrati în puțin peste 1000 de zile de activitate. În spatele fiecărui om de succes neapărat stă o echipă de valoare”, a mai dezvăluit Doina într-o postare pe contul său de Facebook.

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi protagonista cu vârsta 33 de ani: Ce dorește Mariana Mihăilă peste un an de la viața sa? Artista e parte din proiectul CEvreaEA (Video)