Dianna Rotaru a luat o pauză de la concertele pe care le are în această perioadă încărcată pentru artiști și a petrecut câteva zile la mare pentru a-și recăpăta forțele. Dianna a ales de această dată Bulgaria și ne-a povestit că a fost impresionată de locurile frumoase pe care le-a văzut. 

Am fost pe litoralul spaniol, francez, italian, american, românesc și ucrainesc, dar niciodată pe cel bulgăresc. Din acest motiv mi-am rezervat cinci zile pentru o vacanța superbă pe Nisipurile de aur, unde am petrecut foarte activ timpul”, ne-a povestit artista.

Cu siguranță Dianna a făcut furori la plajă cu silueta sa de care are mare grijă. Aceasta a optat pentru un costum de baie în două piese, care i-a venit perfect.

Interpreta este o fire activă și adoră vacanțele în care are ocazia să viziteze cât mai multe atracții turistice, așa a făcut și în Bulgaria.

„Pe lângă trezirile matinale și băile de soare am făcut shopping și am vizitat Castelul Reginei Maria din Balcic și grădina botanică, unicat în Europa centrală și de est.” 

„Pe lângă castel, în incintă se mai află un restaurant la care Regina lua masa. Acest restaurant este deschis și astăzi pentru vizitatori. În incinta castelului sunt mai multe vile, Izvorul Sfânt, Puntea Suspinelor, o cascadă, mormântul Reginei Maria, o capelă sau Aleea vinului. Grădinile sunt foarte bine îngrijite. Se vede că oamenii de acolo pun suflet în ceea ce fac”, a mai adăugat interpreta.

Chiar dacă cei mai mulți pun câteva kilograme în vacanță din cauza meniului copios și din dorința de a încerca mâncarea tradițională, Dianna ne-a povestit că în cazul ei lucrurile au stat diferit. Frumoasa blondă a slăbit două kilograme și asta pentru că a ales să consume doar carne de pui, pește și salate, iar pentru o doză de vitamine a băut doar sucuri naturale.

Vezi mai jos mai multe fotografii din vacanța Diannei. 

Sursa foto: Arhiva personală

Vezi și: „După Cortină”, cu Dianna Rotaru! „Eu am văzut femei fără bărbați… sunt femei uscate, lipsite de viață”. Interpreta, mai sinceră ca niciodată (Video)

Distribuie articolul: