Nadya Gudumak a dat o petrecere „Baby Shower” în cinstea ​​bebelușului care va veni curând pe lume.  În cadrul evenimentului, designerul a strălucit într-o rochie vaporoasă, dar și senzuală. Deși burtica e deja mare, semn că bebe va aveni foarte curând, creatoarea de modă este foarte energică. S-a ocupat personal de toate detaliile petrecerii și a întâmpinat oaspeții așa cum se cuvine.

Nadya a fost „inundată” de complimente din parte invitatelor, dar și de cadouri utile pentru viitorul copilaș.  Petrecerea nu a trecut fără activități distractive care le-au amuzat și distrat pe invitate. Și-au amintit de coplărie prin poze vechi și au imortalizat emoțiile.

„Am invitat cele mai apropiate ființe din viața mea, niște fete optimiste, pozitive, cu energie și voie bună. Am ales o locație drăguță, relaxantă, luminoasă și fresh și am dat o petrecere nemaipomenită în cinstea viitorului nostru copil. M-am simțit foarte bine! Am avut parte de îmbrățișări sincere, de zâmbete și urări frumoase spuse din suflet, am simțit căldura fetelor și am primit încurajări din partea invitatelor care deja sunt mămici. A fost plăcut pentru mine”, a menționat creatoarea brandului Nikita Rinadi.

În luna august, Nadya Gudumak va deveni mămica unui băiețel, acesta fiind primul său copil.

Vezi și: Nadya Gudumak va deveni mamă! Fondatoarea brandului Nikita Rinadi a spus și ce îi va aduce barza (Foto)