„Fumusețea cere jertfe”, ai auzit cu siguranță nu o singură dată această frază, iar Kim Kardashian se pare că, cunoaște din propria experiență cum e asta! Vezi mai jos prin cât chin trece vedeta numai ca să poată îmbrăca un costum din latex. Secvențe video, mai jos.

Când au apărut primele poze cu Kim, îmbrăcată în acest costum din latex de la renumitul brand Balmain, nimeni nu se gândea la cât chin se ascunde în spatele imaginii frumoase. Tot ce am văzut au fost formele voluptoase ale lui Kim, care parcă, se simțea destul de confortabil în această ținută.

Vezi și: Este sau nu natural? Noi detalii despre posteriorul celebrei Kim Kardashian

Totuși la scurt timp după ce Kim a apărut în această ținută, într-un episod din „Keeping Up With The Kardashians”, urmăritorii au avut ocazia să-i vadă toată gama de emoții prin care a trecut vedeta numai ca să se îmbrace în acest costum din latex! Și… se pare că nu i-a fost deloc ușor!

Da, durerile și efortul i se citesc pe față, dar în urma mai multor încercări, vedeta totuși a reușit să îmbrace costumul din latex.

Un astfel de costum a costat-o pe vedetă 22368 de lire sterline! Iar într-o singură zi aceasta a schimbat 3 costume de acest fel, dar în nuanțe diferite, ceea ce ne face să credem că pasiunea lui Kim pentru vestimentația din latex, este una cu adevărat mare.

Mai jos poți vedea cum arată exact același model de costum, doar că pe o siluetă mai suplă.

Sursa: Dailymail.com

Distribuie articolul: