Dacă pentru unii posteriorul bombat al lui Kim Kardashian este cel puțin „straniu”, pentru alte femei este ceva la ce ar putea doar visa. Totuși, cât de natural este acesta? Vezi ce controverse se mai vehiculează, la acest subiect.

Deși de-a lungul timpului au fost mulți care au acuzat-o că și-ar fi pus implanturi fesiere, Kim a negat de fiecare dată. Ba mai mult, în urma cu câțiva ani a apelat la un apparat cu raze X pentru a demonstra că posteriorul ei e natural.

Contactat atunci de jurnaliști pentru a interpreta radiografia, chirurgul plastic Dr. Anthony Youn a scris pe blogul lui: „Nu sunt radiolog, dar nu văd niciun implant în imagine. Asta nu înseamnă, însă, că nu și-a injectat grăsime în posterior. O astfel de procedură nu ar fi vizibilă la nicio radiografie. Totuși, mă îndoiesc că și-a făcut ceva. Unele femei au, pur și simplu, un posterior amplu.”

Însă de atunci controversele au continuat. Acum, posteriorul revine din nou în actualitate. Un chirurg estetician vine cu ipoteza că vedeta a renunțat la implanturile fesiere și că acum chiar are un posterior natural.

SURSA