Prințul Harry și Prințul William au oferit pentru prima dată o declarație în comun, aceștia negând că un conflict între ei ar fi dus la decizia Ducilor de Sussex să se îndepărteze de familia regală. 

Prinții au emis ieri, 13 ianuarie, prima declarație comună prin care neagă faptul că decizia Ducelui și Ducesei de Sussex are legătură cu comportamentul și afirmațiile Ducelui de Cambridge.

„În ciuda unor negări categorice, o știre falsă a apărut astăzi într-un ziar britanic, speculând relația dintre Ducele de Sussex și Ducele de Cambridge. Pentru doi frați cărora le pasă atât de mult de problemele ce înconjoară sănătatea mintală, utilizarea acestui limbaj greșit este ofensatoare și potențial dăunătoare”, au declarat cei doi.

Harry și William nu au dat numele publicației la care se referă, dar cel mai probabil este vorba de „Times of London” unde s-a scris că Ducele și Ducesa de Sussex au luat decizia de a se îndepărta de familia regală în urma „atitudinii de intimidare” a Prințului William.

Chiar de la început ei au decis, „Le vom spune acestor oameni care este locul lor și îi vom îndepărta”, a declarat o sursă citată de Times of London în privința Ducelui și Ducesei de Cambridge.

Există și surse care neagă însă aceste lucruri. „Cu siguranță William nu încearcă să îi îndepărteze. Încercăm să găsim răspunsuri aici”, a declarat o sursă din anturajul regal pentru ziar.

„Care este adevărul și principalul motiv pentru care Meghan și Harry s-au îndepărtat de familia regală?”, ei bine această întrebare va ține încă mult timp primele pagini ale ziarelor.

Citește și: Prințul William, despre cum și-a schimbat atitudinea față de Harry: „Nu o să-l mai pot îmbrățișa vreodată – am devenit străini”