„Ne place la nebunie în Wyoming, e un loc incredibil!”, spune diva obișnuită cu o viață de lux. Kim a dezvăluit că se va muta departe de agitația orașului la o fermă cumpărată de soțul ei. 

Nu știm dacă este chiar pe gustul lui Kim să meargă de drumuri neprăfuite și neasfaltate, dar având în vedere că este dorința soțului, diva nu se opune.

Rapperul care suferă de tulburare bipolară a cumpărat deja o fermă în Wyoming, în valoare de 14 milioane de dolari şi caută, în momentul de faţă, şcoli şi grădiniţe pentru cei patru copii pe care-i are cu Kim. „Adorăm Wyoming-ul! Soţul meu a cumpărat deja o fermă acolo şi visul lui e să ne mutăm acolo”, a mărturisit Kardashian zilele trecute, în timpul emisiunii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

View this post on Instagram

Wyoming Nights

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim a spus că şi-ar petrece bucuroasă verile şi poate nişte weekenduri în Wyoming, în timp ce restul lunilor din an ar sta confortabil în vila ei luxoasă din Los Angeles cu toţi cei patru copii ai ei. „E cel mai drăguţ loc pe care l-am văzut în viaţa mea! Toată lumea, chiar şi surorile mele, avem visul de-a ne petrece verile la o fermă, aşa, doar pentru a evada…”

Să fie oare sătui de lux și atenție? Presa scrie că aceștia au stat într-o cabană  mică în care nu exista nici electricitate, nici canalizare şi a fost nevoită să-şi facă nevoile într-o sticlă.

„Kanye West stă, de câteva săptămâni, în Cody, Wyoming, şi face toate aranjamentele pentru mutarea soţiei lui şi a cei patru copii”, a declarat o sursă pentru People.

View this post on Instagram

Wyoming 🐎⛰

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

„În mintea mea, deja locuim în Wyoming”, a dezvăluit vedeta din Keeping Up with the Kardashians pentru ultimul număr din Vogue, pe coperta căruia este. „Îmi imaginez cum trăim în ferma din Wyoming şi mergem, din când în când, în Palm Springs şi acasă la noi, în Los Angeles. A, şi cum devin eu avocat. Ca avocat voi lucra din Wyoming, de unde voi zbura în Washington, New York şi Los Angeles.”

În prezent, însă, bruneta vizitează ferma din Wyoming, postând tot mai multe fotografii cu întreaga ei familie la ţară.

 

Distribuie articolul: