Care sunt indicatorii prin care evaluați un produs din carne? De 20 de ani încoace, Rogob este cunoscută drept una din cele mai notorii și de încredere companii producătoare de mezeluri proaspete și cu gust de neuitat. Astăzi numele companiei este sinomin cu aroma îmbietoare a mezelurilor cu care am crescut și-am fost răsfățați de părinții noștri. Vedeți mai joc câteva date importnate de reținut.

Fiind o companie dedicată, se depun eforturi continue în a se asigura calitatea superioară a delicateselor care ajung pe masa consumatorilor din Moldova. Se investește activ în toate procesele tehnologice de procesare a cărnii de origine autohtonă.

Întreprinderea ne surprinde cu cea mai modernă și extinsă fabrică de acest tip din țară, ocupând o suprafață de 5000 m2. A fost construită după un model european și corespunde tuturor normelor sanitare și standardelor europeane. Utilajul și echipamentul tehnic este pe măsură, fiind achiziționat de la cei mai respectați producători din domeniu.

Cu ce se laudă familia Rogob, compusă din peste 500 de angajați? Cu dedicația și grija pe care o depun la întocmirea rețetelor și realizarea celor mai delicioase mezeluri. Ni se propune o alegere de peste 250 de produse c-un gust inedit, cu ingrediente alese atent, sub promisiunea de a fi naturale și sănătoase. De asemenea, echipa ne dezvăluie că lanțul de producție și distribuție a produselor Rogob respectă cu strictețe normele impuse de Uniunea Europeană.

Rogob a construit o rețea proprie de distribuție în țară, fiind alcătuită din 22 de magazine specializate. Ceea ce le face deosebite este ambianța plăcută creată de profesioniști, dar și amabilitatea echipei de deservire. Magazinele devin memorabile prin faptul că reușesc să creeze consumatorilor o paletă de stări agreabile, inspirând încredere și confort. Un secret al prospețimii produselor din magazine este că sunt aprovizionate de două ori pe zi! Câteva din acestea prestează și servicii catering, ofering produse culinare pregătite pe loc.

Munca depusă timp de 2 decenii de marea familie Rogob este răsplătită prin loialitatea, încrederea și aprecierea întregii țări.

P.

Distribuie articolul: