Ne plac surprizele, mai ales nouă, femeilor, iar atunci când acestea vin de la persoana iubită, de foarte multe ori ne lasă și cu lacrimi… de fericire. Este și cazul a doi tineri frumoși, Mihai și Gheorghina, care își trăiesc povestea lor de iubire de patru ani. Recent, Mihai și-a luat inelul într-o mână, florile în alta și inima în dinți și i-a adresat tinerei cea mai așteptată întrebare.

Povestea dragostei celor doi tineri nu este una ușoară. Deoarece Mihai este plecat o mare parte din timp peste hotare, așteptarea și fidelitatea este cea care i-a testat Gheorghinei dragostea. Puterea iubirii însă a prevalat! Astfel, la nunta unor prieteni comuni, tânărul revenit acasă a decis să îi ceară inima celei care urmează să îi fie soție și parteneră pentru tot parcursul vieții.

Cererea în căsătorie a fost o surpriză și pentru toți nuntașii, fiind posibilă datorită complicilor de nădejde, a mirilor Olga și Mihai.  Atunci când a venit timpul aruncării buchetului miresei, Olga a anunțat public faptul că Dăruiește acest buchet Gheorghinei pentru că ea urmează să fie viitoarea mireasă. Aici… surpriză!

Apare iubitul fetei cu inelul și florile și îi spune de față cu toată lumea: „O să îți dau acum o întrebare care sper să nu o mai primești niciodată în viață: Vrei să fii soția mea?”. Gheorghina cu lacrimi în ochi și cu emoții colosale a răspuns un ferm „DA”.

Momentul ne-a fost expediat la redacție de cei apropiați mirilor pentru ca să îi inspire și pe alți tineri să organizeze eveniemnte deosebite de acest gen, amintiri de neuitat pentru toată viața. Le urmăm logodiților casă de piatră și drumul vieții în familie presărat cu emoții unice!