Maxim Galkin este un utilizator activ al paginii de Instagram. Acesta postează des poze și videoclipuri în care apar cei mai apropiați – familia. Recent Maxim a postat o poză în care apare dansând alături de Alla mărturisind cum a fost prima lor întâlnire. 

Acesta spune că a făcut cunștință cu Alla pe ritmuri de dans: „Ne-am întâlnit 18 ani în urmă, într-un dans – tot dansăm și până acum”, a scris Maxim.

Această poză le-a trezit urmăritorilor un val de emoții pozitive și sentimente de admirație, aceștia nu au întârziat să le scrie mesaje de felicitare pentru familia lor frumoasă și le-au urat mulți ani fericiți împreună.

„Dansați cât mai mult posibil! Dansul vostru este extraordinar… soarta face astfel de cadouri doar celor mai speciali…”

„Alla Borisovna arată grozav!”

„Nu voi înceta să cred că, dragostea există, sinceră și adevărată! Fără înșelăciuni și trădări”, sunt doar câteva dintre cuvintele frumoase lăsate de către internauți la poza postată de Maxim.

Într-un interviu recent, care a fost publicat înainte de  marele concert solo a lui Pugacheva, Galkin a vorbit despre relația cu soția, despre viața lor comună și despre abordarea specifică a Allei asupra artei și creației. Astfel, parodistul a recunoscut că protejează cu grijă starea de liniște a iubitei lui soții și face totul pentru a o face să se simtă confortabil.

Viața noastră de familie se bazează pe starea ei de liniște. Acum ea are repetiții pentru concert, cu vocea este în regulă. Alla este un perfecționist cum rar se întâlnește. De-a lungul vieții mele, am întâlnit o singură persoană care era atât de critică cu privire la propria voce, acesta era Muslim Magomayev”, recunoaște Maxim.

Reamintim că romanul lui Alla Pugacheva și Maxim Galkin a început în 2001. Din 2005, artiștii au început să trăiască împreună, iar în 2011 ei și-au oficializat relația. Doi ani mai târziu, aceștia au devenit părinți: gemenii Lisa și Garry, care au fost născuți de o mamă surogat. În 2017, Alla și Maxim și-au dat reciproc jurăminte înaintea lui Dumnezeu, căsătorindu-se într-un locaș sfânt de lângă Moscova.

Sursa: spletnik.ru