Pe șapte mai 2016, Cristina Gheiceanu și-a prezentat ultimul jurnal de știri, iar ulterior s-a mutat cu traiul în străinătate. Jurnalista și soțul său au locuit jumătate de an în Suedia, iar de doi ani sunt stabiliți in Elveția.

Atunci jurnalista și-a surprins rudele, prietenii sau pur și simplu oamenii care o urmăreau atât la TV, cât și pe rețelele de socializare.

De când a plecat din țară, ocupația ei de bază este blogging-ul, devenind una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite femei influenceri din Moldova, fiind urmărită de zeci de mii de internauți.

Datorită unei noi funcții pe rețelele de socializare, care permite urmăritorilor să pună diverse întrebări, Cristina a dezvăluit mai multe lucruri curioase despre ea, vorbind inclusiv și care a fost motivul renunțării de a mai prezenta știrile.

Iată care a fost răspunsul jurnalistei: „Nu mă mai reprezintă! Prefer să lucrez pentru mine.”, ca mai apoi să completeze deja printr-un live: „De la Pro TV nu mi-a fost greu sa plec. De o perioadă tot simțeam nevoia să ies din televiziune în general. Motivul este că voiam să o iau cu totul alt drum, din punct de vedere profesional.”.

Cristina a mai povestit și despre blogging: „De când am venit în Elveția, mi-am deschis companie. Sunt plătitoare de taxe și impozite și o să am și pensie.”.

Aceasta a mai dezvăluit că vorbește 5 limbi, iar mâncarea ei preferată sunt plăcintele și desigur vinul roșu moldovenesc, în special cel de casă.

Cristina Gheiceanu este în topul celor mai urmăriți bloggeri de la noi, având deja peste 138 de mii de abonați. Aceasta le oferă internauțiolor sfaturi despre modă, frumusețe și călătorii.

Vezi și: Cristina Gheiceanu, vacanță de vis în Italia. Iată cu ce ținute sexy ia cucerit pe trecători (Foto)

Distribuie articolul: