Cristiano Ronaldo arată lumii întregi că este un tată responsabil. Acesta a decis să-și învețe copiii cum să-și dezinfecteze mâinile în plină pandemie de coronavirus, iar imaginile au ajuns pe rețelele sociale.

View this post on Instagram

Honored to received one more time @globesoccer Award! A very emotional moment for me to share this award with my family ❤️🙏Grateful for all the hospitality, see you soon Dubai!😉

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Fotbalistul i-a aliniat pe trei dintre cei patru copii ai săi pe câte un scaun, i-a pus să stea cu mâinile întinse, iar el a trecut pe la fiecare și le-a pulverizat în palme soluție de dezinfectat. Apoi, i-a pus pe fiecare să-și frece bine mâinile. Pe fundal se aude și vocea Georginei Rodriguez, care îi îndemna pe micuți să frece mâinile cu putere. Clipul a devenit imediat viral pe rețelele de socializare.

Potrivit digisport.ro, Cristiano Ronaldo a plecat din Italia din 9 martie, în localitatea natală, Funchal, şi nu se ştie când se va întoarce în contextul pandemiei de coronavirus. Și-a luat cu el familia şi toţi angajaţii.

Distribuie articolul: