Piesa „NONcopil” vorbește despre faptul că ne amăgim atunci când credem că o dată cu maturitatea am atins normalitatea. Adevăratul „eu” este în copilărie, atunci când viața umană e nepătată și plină de entuziasm. Pretindem că progresăm, dar de fapt regresăm.

Ba mai mult decât atât, ne spune autoarea textului și a melodiei pentru piesa „Noncopii”:

„Credem că educăm copiii, dar de fapt îi stricăm. Cine sunt ei și cine suntem noi? Ei- firi naive care se bucură de fiecare moment al vieții. Noi- maturi pierduți, în rațiune si preconcepții … cu mai multe probleme și mai putine zâmbete pe față … cu suflete mutilate de dezamăgiri.”

De aranjamentul muzical s-a ocupat George Sava, iar transpunerea mesajului din text i s-a încredințat lui Leonid Cojocaru. Alături de artistă, în videoclip apar Tamara Berzoi și actrița de teatru Mihaela Strâmbeanu, în rolurile de mamă și fiică.

capture-20170609-160743

„Actrițele din videoclip, Tamara Berzoi si Mihaela Straâmbeanu, au aceptat din prima invitația de a participa, îndată ce au citit scenariul. A fost nespus de ușor de lucrat cu ele, profesioniste și femei cu literă mare. Demult mi-am dorit să lucrăm pe un platou cu Mihaela Strâmbeanu și iată că s-a ivit ocazia. Cu dna Berzoi am mai colaborat și o cunosc ca o persoană caldă, receptivă, perfectă pentru rolul din Noncopii, toate astea deși nu este actriță de meserie”, a povestit Leonid Cojocaru pentru Ea.md.

Distribuie articolul: