O cunoaștem cu toții pentru piesele de folclor autentic și voia bună pe care o aduce publicului la concerte și petreceri. Ei bine, Natalia Proca este și o veritabilă interpretă de muzică ușoară, iar vocea nu trădează absolut nicio notă din genul sus-menționat. Ultimul clip al artistei, în colaborare cu CioFilm, trezește amintiri deosebite, prezentând o istorie de dragoste tulburătoare. Iată cum a fost filmată producția video.

Piesa este semnată de Georgeta Voinovan încă în anul 2006. Iată că abia acum a fost scoasă la iveală, iar așteptarea s-a meritat – vocea Nataliei Proca i-a conferit melodiei și mai multă esență. Cântecul este despre dragostea vieții sale, a eroinei din clip, care, peste ani, după un concert, regăsește o poză și un mesaj într-un buchet de flori, lăsat de iubitul ei din adolescență. Apropo, eroinele din clip sunt mamă și fiică!

Regia și producția clipului aparține echipei CioFilm, în frunte cu Sergiu Ciorescu și Ilinca Stanca.

„Am filmat patru jumătăți de zi în Parcul Național Ceahlău, respectiv Muntele Ceahlău, din România, nu departe de localitatea Bistricioara. S-a implicat absolut toată echipa, pentru ca istoria prezentată să fie foarte aproape de versurile interpretate de Natalia, iar finalul să îi răscolească pe toți cei care vor urmări videoclipul”, a declarat pentru EA.md Sergiu Ciorescu, regizor și cameraman.

 Natalia Proca, interpreta „Am uitat” a declarat la „Prima Oră”:

„Mi-am adunat cei mai apropiați oameni ai sufletului pentru lansarea pe care o așteptam foarte mult. Acest videoclip este o etapă nouă în cariera mea, un nivel nou, ca interpretare, dar și ca producție video. E o piesă largă în diapazon, unde am putut să îmi arăt capacitățile vocale. Dacă până acum cochetam cumva cu muzica ușoară, cred că am urcat cu pasul drept pe scena profesionistă.

Natalia Proca

La filmări a fost vesel, asta și datorită echipei binedispuse, tinere și pline de viață. Au fost trei zile, s-a filmat foarte mult, din toate imaginile cred că se mai pot face încă trei videoclipuri… eu i-am lăsat să își facă meseria cum pot ei mai bine, nici la montaj nu m-am implicat. Fetele mele au fost alături de mine, apropo protagoniștii clipului sunt fiica mea mai mare, Ilinca, și iubitul ei”.

Urmăriți mai jos o galerie foto cu imagini de la filmările clipului, dar și making-off-ul producției video proapăt lansate: