Viorica Petrov activează în calitate de consultant financiar în domeniul asigurărilor de ani de zile. Mai face instruiri în vânzări și dezvoltare personală pentru pleiadele noi de colegi din echipă și nu doar. Am provocat-o în cadrul proiectului #CEvreaEA ca să ne spună despre planurile sale de viitor, referindu-ne la anul care urmează. Iată ce ne-a dezvăluit.

„Aștept de la următorul an noi realizări: pe plan profesional și pe plan personal. Pe plan profesional îmi propun să finalizez masteratul în Cadrul ULIM în domeniul expertizei sociale, să lansez un proiect nou în domeniul antreprenoriatului social. Mi-aș dori să călătoresc mai mult, și anume în Japonia, Asia și poate, de ce nu, în Australia. Aș dori să-mi îmbunătățesc bagajul lingvistic și aș încerca să învăț limba japoneză

Vezi AICI și celelalte vârste/femei din proiectul CEvreaEA.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: Liliana Cazac – femeia mamă, interpretă, moderatoare și manager! #CEvreaEA la 46 de ani (Video)

Distribuie articolul: