A fost desemnată cea mai sexy femeie din Moldova, însă puțini cunosc detalii din viața sa privată. Așadar Sanda Țurcan este jurnalistă și femeie de afaceri. Acum câțiva ani ea a divorțat de soțul său, iar acum își dedică timpul liber și activitățile fiicei sale, pe care o iubește ca ochii din cap.

Sanda Țurcan ne-a mărturisit că își începe ziua cu zâmbetul pe buze. Urmează un terci, un latte sau o tartină cu caviar, pe care le savurează cu plăcere. Așa se răsfață în primele ore ale dimineții, zi de zi.

Și pentru că o femeie sexy este modernă și foarte activă, Sanda Țurcan are o agendă interesantă: „Mai întâi îmi duc fiica la școală, iar după am diverse activități: sport, saloane de frumusețe și neapărat să beau o cafea cu prietenele mele”.

Chiar și așa, ea nu a exclus nimic din alimentația sa zilnică, însă se străduie să guste din toate câte puțin. Mărturisește că a moștenit frumusețea și senzualitatea de la părinții săi „Pentru asta pot să le mulțumesc părinților, eu am grijă doar să mențin ceea ce am moștenit de la ei.”

Iar chipul său luminos, are un mic secret! Este vorba despre un truc de frumusețe, pe care cea mai sexy femeie din Moldova și-l face zilnic. ”Nu pot spune că fac ceva în exces pentru ten, însă micul meu secret este o mască hidratantă aplicată zilnic, în mod obligatoriu, la prima oră (e un obicei de ani de zile). Nu ies din casă fără ca să îmi aranjez părul și un strop de parfum care îmi dă tonul zilei.”

Sanda Țurcan nu este împotriva operațiilor estetice: „Este la discreția fiecăreia dintre noi. Dacă o femeie consideră că are nevoie de încredere și o poate obține printr-o mica intervenție, atunci de ce nu ? Personal nu am apelat la bisturiu pentru ca să îmi retușez ceva, pentru că deocamdată, consider ca nu am nevoie de asa ceva.”

Câțiva ani în urmă, ea a trecut printr-un divorț. Această experiență i-a dat forțe noi să meargă mai departe, devenind puternică. Acum cea mai sexy femeie din Moldova este într-o relație bună cu fostul soț, încercând ambii să se implice activ în educarea fetiței lor. „Suntem într-o relație bună, pentru că noi creștem un copil minunat. Și frustrările de altă dată nu trebuie să se răsfrângă asupra educației fiicei noastre. Fiecare și-a croit un alt drum în viață, dar am rămas în relații bune.”

Și dacă anterior s-a vehiculat că Sanda Țurcan ar fi iubita cunoscutului instrumentist Corneliu Botgros, frumoasa blonda a ținut să explice câteva detalii despre relația lor. „Avem o relație frumoasă. Împreună la bine și la rău”

Mai mult decât atât, cei doi petrec timpul și petrecerile împreună, iar Cornel a fost invitat la aniversarea de 30 de ani a Sandei „Noi multe sărbători le petrecem împreună… atâtea se vehiculează, încât că până la urmă vom ajunge să jucăm nunta.” (n.r. râde)


Întrebată ce înseamnă în viziunea sa un bărbat adevărat, Sanda ne-a răspuns: „În primul rând este un bărbat de încredere, dar evident că prima impresie o creează exteriorul. Iar pentru mine un bărbat la costum, îngrijit, cu pantofi lustruiți și cu un ceas scump, inspiră și încredere.”

Sanda Țurcan adoră să calătorească și să facă shopping în afara țării, împreună cu fiica sa în vârstă de 10 ani și cele mai bune prietene. Se consideră o femeie sexy, iar arma sa principală de seducție ar fi privirea.

Mult succes în tot ceea ce faci, dragă Sanda!

Citește și: Cea mai sexy femeie din Moldova, imobilizată la pat! Ce i s-a întâmplat Sandei Țurcan

 

Distribuie articolul: