A devenit deja o tendință ca designerii de la noi să organizeze evenimente inedite, în showroom-urile pe care le au. Cu surprize deosebite ne așteaptă sâmbăta ce vine creatoarea de modă Oxana Munteanu „Pe pragul Kasandrei”. Brandul de haine și accesorii și-a schimbat locația și, cu ocazia lansării unei noi colecții, vine cu un eveniment deosebit și plin de multe surprize pentru toți vizitatorii.

„Kasandruta vă invită sâmbătă, 30 iunie 2018, între orele 16.00 și 20.00 la o serată de suflet, pe pragul Kasandrei! Însă de această dată, la o căsuță nouă, mult mai luminoasă și mai spațioasă. Vă așteptăm să savurăm momente unice, cu un pahar de vin bun de la Castel Mimi și muzică live cu Diana Decuseară. Avem și o colecție nouă de rochii pe care o veți vedea in premieră, precum și o tombolă cu cadouri unice. Surprizele vor continua cu reduceri de până la 50% la colecția de vară (rochii, poșete, pălării, accesorii) și doar în această seară vor fi prețuri speciale la rochiile din colecția nouă!”, a spus Oxana Munteanu, creatoarea hainelor și accesoriilor Kăsănduța.

Notați adresa nouă: str. Vasile Alecsandri 111/7. Luați cu voi buna dispoziție și veniți să continuați tradiția brandului autohton – de a face poze pe prag la Kasandruta!

Distribuie articolul: