Olga Gutium este mamă a trei copii și de câțiva ani sare în ajutorul mamelor care alăptează, urmează să o facă sau vor să înceteze procesul la orice apel are. Este una dintre cele care au pus bazele grupului „Mămica Alăptează” și care are la activ până acum mii de femei pe care le-a consultat la domiciliu sau gratuit, în majoritatea maternităților din Capitală și din toată țara.

Este parte din proiectul #CEvreaEA și ne spune într-un video ce vrea de la viața ei peste un an.

„Peste un an îmi doresc foarte mult să am multă răbdare, deoarece copilul cel mai mic merge la școală și eu voi fi, alături de el, pentru a patra oară în clasa întâi. Prima dată am mers când m-am dus eu la școală, apoi cu frații lui mai mari, iar acum cu mezinul. Peste un an îmi doresc să fac consultații nu doar în domeniul alăptării, dar și tot ce ține de pregătirea psiho-emoțională pentru nașterea și susținerea în timpul nașterii pentru viitoarea mamă. Îmi mai doresc mult să mergem cu mașina într-o călătorie lungă și frumoasă, prin câteva țări și să descoperim multe locuri frumoase”, ne-a dezvăluit Olga Gutium.

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: Jurnalista Mariana Țîbuleac-Ciobanu ne-a dezvăluit ce vise are. Iată #CEvreaEA într-un an (Video)