Pitt spunea într-un interviu pentru The New York Times că a pus în „Ad Astra” toată tristețea cu care a rămas după ce Angelina Jolie l-a părăsit. Dar mai e ceva: în această tristețe se regăsește și amărăciunea pierderii fiului său, Maddox, care nu mai vrea să-l vadă. Legătura emoționantă tată-fiu care străbate sistemul solar în „Ad Astra” se prelungește, cumva, și în viața reală, aici, pe Pământ.

Nu știm ce s-a întâmplat între cei doi, dar cert este că Maddox este atât de supărat încât a întrerupt orice legătură cu tatăl.

Brad Pitt și Maddox s-au certat în timpul unui zbor privat spre Los Angeles, în 2016. Disputa a determinat-o pe Angelina să înainteze cererea de divorț.

Nimeni din afara cuplului nu a aflat exact de la ce a pornit cearta și ce a făcut Pitt ca să provoace reacția înverșunată a Angelinei și a lui Maddox. Bătălia pentru custodia celor şase copii ai lor a căpătat dimensiuni dramatice, Pitt fiind cercetat pentru acuzaţii de abuz. În cele din urmă, el a fost declarat nevinovat după ce Angelina l-a acuzat că l-a agresat pe unul dintre copii în timpul unui zbor cu un avion privat.

Nici încercarea mamei sale de a media raportul dintre ei n-a dat roade. „Maddox n-a fost receptiv. Iar pentru Brad e o pierdere extraordinară”, a declarat o sursă citată de UsWeekly.

Pitt nu a fost prezent când Angelina l-a dus pe Maddox la Universitatea Yonsei din Seul, unde studiază biochimia. UsWeekly a scris că actorul s-a îndepărtat și de Pax, celălalt băiat, în vârstă de 15 ani, și cât timp Maddox este plecat în Asia, ar vrea să strângă legătura cu fratele mai mic al acestuia. „Cu Maddox plecat peste hotare, Brad speră că Pax va fi mai interesat să se reconecteze cu el fără influența fratelui său mai mare”, a spus sursa menționată.

Deocamdată, Pitt își poate petrece timpul doar cu ceilalți copii – Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani), Vivienne (11 ani) și Knox (11 ani), scrie Daily Mail.

Din fericire pentru Pitt, fosta lui soție nu a îndepărtat copiii de el și în ciuda termenilor duri în care s-au despărțit, i-a acordat custodia comună a copiilor.

Divorțul nu a fost încă finalizat, Pitt și Jolie cerând instanței o nouă amânare pentru a negocia termenii financiari ai despărțirii.

Cei doi s-au separat în 2016, dar căsnicia lor nu a fost dizolvată, iar procesul s-ar putea prelungi.

Sursa

Distribuie articolul: