O femeie de 35 de ani din Ungheni a câștigat lupta cu moartea după ce a petrecut 10 zile în comă! Zinaida își aniversează ce-a de-a 35-a aniversare!

Astăzi, 5 decembrie, Zinaida își sărbătorește cea de a 35-a aniversare și poate spune cu certitudine că s-a născut a doua oară.

Povestea tulburătoare a Zinaidei din raionul Ungheni, care este mamă a doi copii, a început pe 13 noiembrie 2018, atunci când în urma unei intervenții starea ei s-a complicat grav și a fost transferată prin serviciul AVIASAN din raionul Ungheni în IMSP Spitalul Clinic Municipal nr.1.

Femeia a ajuns într-o stare extrem de gravă, condiționată de: comă gradul IV, șoc septic și MODSn (sindromul de disfuncție multiplă de organe, pneumonie septică, ARDS (Sindrom de detresă respiratorie acută), insuficiență hepatorenală, edem cerebral, CID (sindromul coagulării diseminate a sângelui). 

Timp de 10 zile femeia s-a aflat în comă, fiind consultată de diverși specialiști, aflându-se sub tratament intensiv multimodal.

Astăzi, după 20 de zile petrecute în secția Reanimare, Zinaida își sărbătorește cea de-a 35-a iarnă cu prietenii și salvatorii săi, cărora le-a mulțumit cu lacrimi în ochi. Tot astăzi, Zinaida a fost transferată în secția de profil pentru a continua tratamentul și reabilitarea necesară și arde de nerăbdare să îi strângă cât mai curând la piept pe cei doi copii, care o așteaptă acasă. 

Distribuie articolul: