Rădăcinile Andrei și ale lui Cătălin Măruță se trag de la sat, de la bunici și părinți muncitori. Anume din acest motiv cei doi cunosc prețul fericirii și sunt de părere că oamenii trebuie să investească în ceea ce sunt și nu în ceea ce au. Ieri, Cătălin și-a arătat bunicul, onorând și sărbătoarea religioasă a Sfintei Parascheva. 

„De când eram mic, sărbătoarea Sfintei Parascheva a fost importantă în familia mea. Bunicul m-a învățat că trebuie să încercăm să fim mereu mai buni, nu neaparat mai bogați. De aceea, aș vrea să vă împărtășesc câteva gânduri legate de asta. Indiferent unde te-ai fi născut, la țară, cu părinți și bunici harnici și modești, sau într-o familie în care nu ți-a lipsit niciodată nimic, povestea Sfintei Parascheva este o lecție de viață. Bogată, în straie scumpe și alese, ea a dat totul unui sărman și a preferat să renunțe la bucatele puse pe masa îmbelșugată de părinții ei și să se hrănească numai cu cele sfinte și spirituale. Cred că e important, din când în când, să ne aducem aminte că fericirea nu stă în telefoane de ultimă generație, televizoare imense și mașini rapide. E important să facem bine, de câte ori putem, să nu ne mai gândim doar la propriul confort. Să fim mai buni”, a comuncat, ieri, soțul Andrei, distribuind o fotografie cu bunicul său în spațiul virtual. 

12096233_1114536915225018_5618696043371829342_n

Pe tatăl lui Cătălin (stânga) am reușit să-l vedem cu o zi înainte de botezul micuței Eva Maria Ioana. Ambele cupluri de părinți au sosit acasă la Măruță pentru a fi prezenți la ceremonia de încreștinare a Evei, dar și la petrecerea organzată în cinstea acesteia.

11100394_1112428828769160_2408743278732869492_n

Pe mamele Andrei și a lui Cătălin le-am admirat la ceremonia de botez. Aveau emoții de nedescris și au recunoscut că nu-și imaginau un adevăr indiscutabil: copiii își au valoarea lor, dar nepoții sunt cele mai dragi ființe din lume.

gew

 

Părinții Andrei susțin că vor ca Eva să îmbrățișeze cariera mamei:

heqr

 

Mama lui Cătălin: „Pe Cătălin l-am divinizat, el fiind singurul copil în familie, dar după ce s-au născut David și Eva, m-am convins că nepoții sunt mai scumpi.”

mty

Foto: facebook, captură video

Distribuie articolul: