Cât de des fac alții sex este un subiect de care mulți dintre noi suntem curioși. Cu siguranță nu există un număr „normal” la această întrebare, pentru că depinde de preferințele și nevoile fiecărui cuplu, însă am minți dacă am spune că nu ne place să ne comparăm cu alții.

Iată ce au răspuns persoane care se află într-o relație de lungă durată:

„Sunt la facultate și locuiesc cu fata cu care am o relație de 2 ani. Facem sex de 3-5 ori pe săptămână. Depinde cât de ocupați suntem. Sunt încântat de viața mea sexuală.”

„Suntem împreună de 8 ani și facem sex de 3-7 ori pe săptămână. Prietenii mei mi-au spus că o fac mai des, unul dintre ei de exemplu face sex doar o dată pe lună. Alții o fac mai des. Eu și partenera mea avem copii mici, dar tot facem sex mai des decât unele persoane care nu au copii.”

„Suntem împreună de 5 ani și căsătoriți de 2. Facem sex cam de două ori pe săptămână și sunt fericită așa. Uneori se întâmplă mai des, uneori mai rar.”

„Suntem împreună de 2 ani și facem sex cel puțin o dată pe zi. Nu am mai avut nicio relație în care am făcut sex așa des, dar îmi place la nebunie. Suntem dependenți unul de corpul celuilalt.”

„După 2 ani și jumătate, încă facem sex în cele mai multe zile. Uneori chiar de 2 ori pe zi.”

„Avem un an de când suntem împreună, iar frecvența a început să scadă față de atunci când ne-am cunoscut. Atunci făceam sex cu orice ocazie, acum cam de 5 ori pe săptămână.”

„De când ne-am mutat împreună facem sex aproape zilnic. Înainte, făceam de 3-4 ori pe săptămână.”

„În medie de 3 ori pe săptămână și sunt mulțumit. Suntem căsătoriți de 5 ani.”

„Suntem împreună de 13 ani și căsătoriți de 4. Facem sex o dată la câteva luni, dacă am noroc. Sexul oral e o amintire de demult.”

„La început făceam sex mai des, dar am început ca prieteni cu beneficii, deci nu prea petreceam altfel timpul împreună. Acum suntem de puțin peste 2 ani împreună și facem sex o dată pe săptămână sau chiar la două săptămâni.”

„Facem sex cam o dată pe săptămână, pentru că nu ne găsim timp liber. Avem o perioadă foarte ocupată acum, venim de la birou obosiți… Cred că dacă sexul ar fi prioritatea noastră principală ne-am face timp, dar ne simțim bine împreună și făcând alte lucruri. Înainte, făceam sex ceva mai des.”

Citește și: Nu îți spune, dar asta îți dorește în pat! Bărbații și fanteziile lor

Distribuie articolul: