Anul 2015 a fost unul bogat în experiențe și realizări pentru Andreea Bălan. Vedeta a dovedit o dată în plus că are cel mai bun show din România și că, indiferent de suferințele amoroase pe care le-a suportat, a fost în stare să-și găsească un bărbat aproape de ea din toate punctele de vedere. După show-urile din seara de Revelion, și-a luat bagajele și a plecat departe de România.

În cadrul unei emisiuni televizate din preajma Revelionului, Andreea Bălan recunoștea că va petrece o lună de vacanță binemeritată în câteva destinații de vis: „De Revelion, voi cânta în 7 locații din București, iar pe 1 ianuarie, la ora 12.00, plec în vacanță. Voi vizita 4 țări, sunt: Singapore, Malaezia, Thailanda și în Cambodgia și voi sta o lună. O parte din vacanță o voi petrece cu mama mea, apoi cu prietenul meu.”

Azi dimineață, vacanța Andreei a început, oficial. Și totuși, diferența de fus orar nu a lăsat-o să se odihnească prea mult:

„Neața iepurașilor! Dupa 18 ore de zbor, n-am somn și mă bucur de peisaj. Voi cum vă reveniți după petrecerea din noaptea de Revelion?”, i-a intrigat vedeta pe fani.

Andreea a ținut să distribuie în spațiul virtual și câteva dovezi foto cu destinația pe care a ales-o pentru următoarele câteva  săptămâni.

Așteptăm, deci, fotografii din vacanța pe care vedeta așteaptă să o petreacă alături de ursitul ei. Mama vedetei a recunoscut că în 2016, așteaptă să devină, în sfârșit, bunică!

Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: