Are o siluetă de invidiat, iar la cât de mult iubește dulciurile este greu de înțeles cum reușește să arate așa. Tany Vander demonstrează că nu toate dulciurile îngrașă.

Chiar dacă are mare grijă de silueta sa, este cunoscut faptul că Tany Vander este o gurmandă înrăită și nu-și refuză niciun răsfăț culinar, reușind totuși, să găsească alternative mai sănătoase.

Tânăra adoră să gătească, îndeosebi deserturi. Recent, aceasta le-a împărtășit prietenilor virtuali o rețetă simplă de muffins sănătoase, care necesită doar câteva ingrediente și sunt ușor de preparat.

Pentru 6 porții de muffins ai nevoie de: 1 banană, 30 de grame de pudră proteică (pe care o gasiți la magazinele cu suplimente sportive), 80 grame de piure de mango sau măr. Compoziția se omogenizează și se umplu formele de muffins pe trei sferturi. Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade și se pun la copt pentru circa 25 de minute.

Vedeta afirmă că toate brioșele la un loc au doar 300 de calorii.

Aceste brioșe pot fi savurate cu un capuccino asemeni celui pe care îl prepară Tany Vander, cum spune ea: „Simplu, rapid, dar cu multa dragoste.”

Poftă bună!

Sursa foto: Instagram.com

Vezi și: Mic dejun by Tany Vander – musli cu fulgi de ovăz și afine. Vezi rețeta

Distribuie articolul: