Presa franceză titrează despre admirația pe care Brigitte Macron și prezentatorul emisiunii ”Secrets d’Histoire” o nutresc unul pentru celălalt. Chipurile, cei doi sunt confidenți, iar soțul primei-doamne, Emmanuel Macron, a fost cel care le-a făcut cunoștință.

Potrivit site-ului Gala.fr, prezentatorul Stephane Bern este fanul nr. 1 al primei-doamne a Franței. El spune adesea despre Brigitte Macron că este o femeie frumoasă, elegantă și cuceritoare. ”Eu o găsesc extraordinar de sexy și foarte atractivă. Are niște picioare superbe.”, a declarat, îndrăzneț, celebrul prezentator.

Ba mai mult, acesta a povestit că are o relație apropiată cu Brigitte, dar și cu soțul ei, Emmanuel, cu care cinează adesea. „Iubește artiștii (n.r. Brigitte). De fiecare dată când cinez cu ei, aflu totul despre teatru, literatură, căci ea a citit tot, ea îi recomandă cărți soțului ei. Ies împreună la teatru, ceea ce se întâmplă rar în rândul politicienilor. În plus, e o femeie inteligentă. Eu cunosc și alte soții de miniștii și acestea sunt ca niște obiecte decorative. Brigitte nu e așa, ea spune ce gândește, iar el chiar apreciază asta la ea”, a mai declarat Stephane Bern.

Aprecierea prezentatorului este una împărtășită. Și Brigitte Macron îl găsește drept o companie plăcută pe Stephane Bern, declarându-i, în intimitate și sub formă de glumă: ”cu tine ar fi trebuit să mă căsătoresc”. Chipurile, președintele francez este la curent cu simpatia soției sale față de prezentatorul emisiunii ”Secrets d’Histoire”, fiind chiar cel care le-a făcut cunoștință.”Soția mea este admiratoarea emisiunii tale. Hai să ne vedem, vino să cinezi cu noi, dă-mi numărul tău de telefon”, i-ar fi zis Emmanuel atunci când l-a întâlnit pe Stephane Bern, scrie okmagazine.ro.

Distribuie articolul: