Deși bărbații inteligenți sunt stereotipati și deși se spune despre ei că nu sunt sociabili, ba uneori sunt catalogați drept ciudați, ei sunt cei care susțin evoluția societății către viitor. Dacă și tu vrei să cucerești un bărbat deștept, citește mai departe.

Nu îl jignești

De multe ori bărbații deștepți sau pasionați de tehnologie ori știință sunt jigniți tocmai pentru faptul că sunt mai deștepți decât media. Dacă vrei să cucerești un bărbat deștept, nu întoarce faptul că știe foarte multe lucruri împotriva lui. Nici măcar în glumă!

Nu te comporți că și cum ai fi mai deșteaptă decât ești

De multe ori, din dorință de a intră în grațiile lor, persoanele din anturajul geniilor tind să supra-compenseze. Până la urmă, ideea este să fii tu însăți și să nu încerci să impresionezi prin ceea ce nu cunoști.

Codurile secrete ale senzualității feminine. Învață cum să cucerești

Te simți liberă să fii așa cum ești tu

De multe ori, băieții inteligenți sunt hărțuiți sau intimidați tocmai pentru faptul că au o inteligență peste medie. Ei se vor dezvoltă în bărbați inteligenți și, ca noi toți, vor avea ciudățeniile lor. De aceea vor ști să accepte la rândul lor ciudățeniile altor oameni. Dacă vrei să cucerești un bărbat deștept, da-ți voie să îți arăți adevărata natură. Fii tu însăți!

cuplu

Îi ceri informații sau sfaturi

Bărbații deștepți au multe informații. Și dacă se simț flatați de ceva, asta e să împărtășească din inteligență acumulată. Fii curioasă și întreabă-l ce vrei să știi și astfel poți cuceri un bărbat inteligent. Vei fi persoană lui favorită!

Înveți să comunici cu el

Doar pentru că nu ai fost expertă la fizică nu înseamnă că nu ai o cultură bogată în domeniile ce te-au interesat pe ține. Vorbește despre ce te pasionează și ce te menține curioasă și așa ajungi să cucerești un bărbat deștept. Până la urmă un bărbat inteligent este pasionat să cunoaștere, este curios să descopere! Se va identifică cu dorință ta pasionala de a învață cât mai multe, chiar și din alt domeniu.

Arăți interes pentru ceea ce îl pasionează

Bărbații inteligenți știu că sunt astfel. Tocmai de aceea, dacă vrei să cucerești un bărbat deștept, validează faptul că el cunoaște multe lucruri. Complimentează-l, spune-i că admiri frumusețea și utilitatea inteligenței lui. În loc să consideri că este ciudat câtă informație deține în aeronautică, ai putea să arăți interes pentru domeniul ce îl pasionează.

Fii directă legat de intențiile și sentimentele tale

Mintea unui bărbat inteligent este guvernată de fapte și logică. Nu există spațiu prea mult pentru a decodifica ce îți dorești tu. Încearcă să fii directă și să comunici ce simți.

Ieși la întâlniri romantice istețe

Desigur, unui bărbat deștept, pasionat de un anumit domeniu îi vor plăcea și întâlnirile altfel decât este obișnuit. Însă, se va simți flatat și de faptul că încerci să înțelegi lumea lui.

Câteva secrete de urmat ca să poți cuceri dacă ai peste 30 de ani

Îl conduci în lumea ta

Poate că aveți interese diferite, însă, dacă vrei să cucerești un bărbat deștept, arată-i o parte diferită de lumea pe care o cunoaște. Cu siguranță va aprecia entuziasmul și pasiunea ta. Ideea este să descoperi mai întâi ce experiențe nu a trăit el până acum. Tocmai pentru a-i arată ceva inedit.

SURSA