De două luni, actorii au parte de o bucurie imensă în familie! Blake Lively a născut în mare secret și acum sunt cinci la număr! 

Cuplul mai are două fiice: James Reynolds de patru anișori și Inez Reynolds care are doar doi. Momentan, sexul bebelușului numărul trei nu este cunoscut, dar cu siguranță dezvăluirile vor fi făcute foarte curând.

În luna mai, Blake Lively le-a făcut o surpriză tuturor când a dezvăluit că este însărcinată pentru a treia oară, atunci când termenul sarcinii era deja mare. Acest lucru s-a întâmplat după ce a participat la lansarea filmului Detectivul Pikachu.

Faptul că familia lui Blake și Ryan s-a mărit nu este deloc suprinzător, deoarece în 2016 actrița a declarat că ei își doresc o familie mare, glumind că pentru ei este un fel de „sport”. „Sunt unul dintre cei cinci copii. Soțul meu este unul dintre cei patru, așadar suntem în mod oficial o familie mare. Puteți merge pe site-ul nostru și vă vom da o parte din copiii noștri.”

Foto: People.com

Blake a declarat pentru o revistă cunoscută că este extrem de protectoare când vine vorba de familie: „Este lucrul pe care îl protejez cel mai mult și lucrul care simt că este cel mai expus atunci când mă simt exploatată”

Foto: Daily mail

Cu toate astea ea a mai dezvăluit că îți doreșpte ca fiicele lor să ducă o viață și o copilărie obișnuită, așa cum a trăit și ea și soțul său: „Nu vrem să le luam ceea ce noi am avut, deoarece ar fi foarte egoist”

Vezi și: Actrița Inna Colbasiuc a născut! Vezi prima imagine cu bebelușul

Distribuie articolul: