Blondă și în haine roz, exact ca o păpușă, așa s-a afișat recent Paris Hilton. Dacă, în vârstă, vedeta a înaintat, stilul vestimentar a lui Paris nu a suferit mari schimbări. Iată cum a apărut blonda. 

Paris Hilton trăieşte în continuare în bula ei roz, fericită şi lipsită de griji. Cel puţin, cele de ordin financiar! Iar cât priveşte garderoba sa, despre care credeam că a evoluat odată cu vârsta, dar şi cu noile trenduri din modă, ei bine se pare că încă mai păstrează acele piese ce amintesc de epoca Barbie.

Răsfăţata moştenitoare a imperiului Hilton ne-a servit un nou episod din seria Barbie Doll cu acest outfit, pe care l-a purtat la evenimentul găzduit la Sunset Tower de Rumer Willis, fiica celebrului actor Bruce Willis, în numele campaniei antreprenoarei Cindy Ecker.

Şi iată cum, şi la cei 38 de ani ai săi, Paris Hilton se poate face remarcată la o petrecere printr-un roz electric, de la rochie şi blazerul din satin, până la geanta Chanel şi pantofii cu sclipici.

La eveniment a participat şi sora sa, Nicky Hilton, a cărei prezenţă n-a fost atât de ţipătoare, ea alegând o rochiţă mini albă cu buline negre.

Sursa: Okmagazine.ro

Distribuie articolul: