În ciuda faptului că Paris Hilton a fost cerută în căsătorie în luna februerie, iar nunta încă nu a avut loc, tinerii îndrăgostiți își petrec timpul, ca și cum ar fi în luna de miere. În ultima perioadă, cei doi se relaxează pe un iaht de lux, iar de curând, au fost surprinși de paparazzii în Sardinia.

Mirii se sărută, se îmbrățișează și își demonstrează afecțiunea unul față de celălalt. În ultima săptămână, cuplul s-a relaxat pe un iaht, navigând de-a lungul coastei mediteraneene. La începutul săptămânii, Paris și Carter erau în vacanță în Corsica, iar acum au acostat în largul coastei Sardiniei, unde au fost surprinși de paparazzi.

Paris Hilton și Carter Reum, în vârstă de 40 de ani, înoată, fac plajă și se bucură de vremea minunată și de peisajele marine. Blonda și-a luat în vacanță numeroase costume de baie, iar în unele dintre acestea distribuie chiar și fotografii pe Instagram.

Amintim că în ultima perioadă, circulau zvonuri potrivit cărora Paris ar fi deja însărcinată. Vedeta, însă, s-a grăbit să le infirme. Aceasta își dorește ca rochia de mireasă să i se așeze perfect pe siluetă și a mai adăugat că nu exclude opțiunea de a apela la procedura de fertilizare în vitro, așa cum își dorește gemeni.

Este de menționat că Paris Hilton și Carter Reum sunt împreună din anul 2019. Carter este un om de afaceri, din domeniul investițiilor.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: