Controversta balerină rusă ține o dietă drastică, rezultatele căreia nu au întârziat să apară. Acum este extrem de slabă, iar fanii ei sunt deja îngrijorați.

În această vară, balerina Anastasia Volochkova s-a pus serios pe slăbit, adoptând o dietă drastică. Potrivit woman.ru, femeia a recunoscut că meniul ei este compus din două ouă și câteva frunze de salată și că asta ar fi tot ce consumă într-o zi.

Acest lucru se întâmplă de dragul unui proiect în care este implicată artista. Este vorba despre spectacolul „Balerina în oglinzile circului”, dansatoarea realizând manevre de tip kulbit și salturi periculoase la înălțime.

Dacă unii fani sunt încântați de schimbarea prin care a trecut, alții deja își fac griji pentru ea. Aceștia recunosc că Anastasia este mai suplă ca oricând, dar sunt îngrijorați că dacă balerina va continua să slăbească, acest lucru poate duce la probleme grave de sănătate, cum este anorexia.

Cu toții am auzit despre „dietele miraculoase” ale balerinelor, dar medicii atenționează că sunt un pericol pentru sănătate, deoarece lipsesc organismul de vitamine și nutrienți importanți pentru o bună funcționare a acestuia. Este bine să fim în formă, dar oare este mai important decât să fim sănătoși?

Sursa foto: Instagram.com