Mare bucurie în familia interpretei Aura. Gemenele Lori și Beti au demonstrat azi, încă o dată, ca îi calcă pe urme. Acestea au absolvit școala muzicală de pian, iar artista s-a declarat extrem de mândră de fiicele sale.

7 ani au zburat într-o clipită, iar acum Lori și Beti culeg laurii muncii asidue, depuse la școala muzicală de pian. Gemenele Aurei au absolvit astăzi instituția, acolo unde le-au fost înmânate diplomele.

Artista, în al nouălea cer de fericire, a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, publicând câteva fotografii cu fetele sale:

„Azi am o mare sărbătoare. Fetele mele Lori și Beti au avut examenul de absolvire al școlii de muzică, la pian. E prima lor diploma de absolvire a unei instituții școlare. Deja au o meserie. Merci mult doamnelor profesoare, care le-au ghidat și le-au motivat toți acești 7 ani pe făgașul muzicii. Sunt mândră de voi, fetele mamei!”.

Lori și Beti sunt clasa a 7-a la liceul teoretic Gheorghe Asachi, iar în curând, dupa acest eveniment notoriu din viața lor, sperăm să le vedem în scenă, impresionând publicul. Mult succes le dorim!

Citește și: Aura se laudă cu fete mari și cochete! Lori și Beti au împlinit 12 ani și au dat o petrecere în pijamale

Distribuie articolul: