Orgasmul nu poate fi manevrat cu ajutorul unei telecomenzi, ci trebuie să înveți să îl atingi, bucurându-te de fiecare stadiu al sexului. Dacă ți se întâmplă des că intensitatea plăcerii să nu crească prea mult în timpul unei partide erotice, este cazul să studiezi cu atenție ghidul femeii neîmplinite în pat. 

Iată cum ajungi la orgasm mai repede și de fiecare dată, potrivit divahair.ro

Cunoaște-ți corpul și mintea!

Din nefericire, nu toate femeile reușesc să atingă orgasmul ușor. Mai mult, există reprezentanțe ale sexului frumos care mărturisesc că nu au reușit să îi experimenteze senzațiile niciodată. Și studiile în domeniu arată faptul că multe femei îl cunosc pe marele „O” după ce acumulează ceva experiență sexuală și învață să se bucure mai mult de un act erotic sau scapă de inhibiții în dormitor.

Dacă nu ești mulțumită de viață ta sexula, trebuie să îți cunoști mai bine corpul și mintea. Fii atentă la senzațiile care îți provoacă plăcere, la atingerile care te excită și la pozițiile erotice potrivite. Învață să îți amplifici plăcerea gândindu-te la fanteziile pe care le ai. Nu este nimic în neregulă dacă trișezi puțîn. Probabil că nu te vei simți in largul tău la început, așa că este indicat să nu practici imediat cu partenerul tău. Nu uită că cea mai bună metodă de a te cunoaște pe ține din punct de vedere sexual este masturbarea.

Ideile fierbinți te ajută să ajungi la orgasm

Cine a spus că trebuie să asptepti preludiul pentru a te excită? Folosește-te de imaginație chiar cu câteva ore înainte de a te întâlni cu iubitul tău. Această este o metodă bună de a încinge spiritele dacă nu știi cum ajungi la orgasm. Gândește-te din timp la tot ce ți-ai dori să îți facă partenerul tău. Vizualizează fiecare detaliu picant. Dorința ta erotică va crește în intensitate treptat, iar rezultatul glorios nu se va lasă așteptat prea mult în timpul sexului.

Profită de pozițiile sexuale potrivite

Dacă nu știi cum ajungi la orgasm, află că clitorisul și punctul G sunt locurile care trebuie cel mai bine stimulate în timpul unei partide sexuale. Pune în scenă câteva poziții erotice strategice și cu siguranță vei ajunge pe cele mai înalte culmi ale plăcerii. Woman on top (femeia deasupra) este perfectă în acest caz, pentru că îți permite să controlezi ritmul, profunzimea penetrării și unghiul potrivit. Nu realiza doar mișcări de sus în jos, ci alternează cu unele ovale. Și doggy style se numără printre pozițiile sexuale care te ajută să atingi orgasmul repede. Ea permite penetrarea profundă și favorizează stimularea punctului G. În plus, cercetătorii în domeniul spun că este ideală și pentru stimularea punctului A – localizat între punctul G și cervix. Pentru o partida sexuală cu un final de vis, strânge mușchiul pubococcigian, cel pe care îl contracti pentru a controla urină, în timpul oricărei posturi erotice. Astfel mișcările de fricțiune vor deveni mai intense.

Cum ajungi la orgasm mereu

Nu trebuie să aduni frustrări în interiorul tău dacă nu ajungi la orgasm de fiecare dată, deoarece nu este nimic în neregulă cu ține. Comunica mai bine cu partenerul tău și spune-i ce îți place cel mai mult, unde vrei să te atingă și cum. Nu aștepta că el să îți ghicească fanteziile pentru că s-ar putea să nu te poți bucură niciodată de ele. Dacă te simți jenată să îi explici exact ce ai vrea, arată-i care sunt mișcările pe care ai vrea să le pună în practică. Sau inventați un vocabular specific activității sexuale. Orice idee fierbinte va încinge atmosfera din dormitor merită încercată.

Zonele erogene joacă un rol important atunci când nu știi cum să ajungi la orgasm. Cum nu a spus nimeni că ar trebui stimulată doar una pe rând, partenerul tău ar trebui să se „ocupe” de toate. Nici jucăriile sexuale nu ar trebui excluse din peisajul erotic. Un alt truc care te-ar putea ajută în viață sexuală este literatură fierbinte. Surprinzător sau nu, cărțile pasionale îți vor îmbogăți imaginația și îți vor ascuți simțurile pentru a simți acel extaz sexual la care visează orice femeie.

Uită de neîmplinirile de pe planul erotic! Cum ajungi la orgasm mai repede și de fiecare dată nu va mai fi o ecuație cu necunoscute de acum încolo pentru ține.

Sursa

Distribuie articolul: