Încă puțin și „pășim” în anul 2016, anul Maimuței, conform zodiacului chinezesc, iar asta înseamnă că ne așteaptă noi provocări și experiențe, despre care mulți sunt nerăbdători să afle în prealabil, cu ajutorul prognozelor zodiacale. Astrologul Cristina Oxentii a acceptat să ne spună care semne in zodiac se vor bucura de succes și cine își va întâlni sufletul pereche.

Se apropie anul 2016, anul Maimuței (conform zodiacului chinezesc), care zodii vor avea parte de un an activ și plin de evenimente?

965416_10151650642895358_1914446887_oNe aflăm în Anul Caprei Albastre sau Verzi de Lemn, până pe 7 februarie 2016 când intrăm, oficial, în anul Maimuței Roșii de Foc. Potrivit calendarului chinezesc, Anul Maimuței de Foc începe pe 8 februarie, la prima Lună Nouă în zodia Vărsătorului și se va încheia anul viitor pe 27 ianuarie 2017. Trebuie de menționat faptul că Maimuța este a 9-a la număr, conform ciclului zodiacal chinezesc, și vine cu dorința de aventură, o doză de glume și acțiuni mai puțin tradiționale. Asta se întâmplă în vreme ce condițiile ne impun să luăm atitudine, să fim mai ordonați și mai practici, datorită lui Jupiter în Fecioară.

Anul 2016 n-o să aducă mult așteptata liniște și pace, de care au mare nevoie majoritatea oamenilor. Evenimentele se vor desfășura cu o viteză amețitoare. Cei care vor ține pasul cu tot ce se întâmplă în jurul lor, care vor fi energici, vor da dovadă de curaj și de fapte neconvenționale vor strânge laurii.

Nativii tuturor zodiilor vor avea parte de schimbări și evenimente de amploare pe diverse sfere ale vieții. Conform zodiacului european, va fi un an de bun augur pentru Fecioare și Balanțe, însă cei dintâi ar putea întâmpina ceva greutăți în primăvară. Ceva mai complicat le va fi nativilor din Săgetător și Pești, cărora le este recomandat să aibă mai multă răbdare în iunie și septembrie 2016. După zodiacul chinezesc, anul este norocos pentru Șobolani, Boi, Dragoni, Cai, Maimuțe și Cocoși.

Care sunt zodiile pentru care anul va fi unul de bun augur?

În vizorul planetelor anului 2016 se vor situa Fecioarele și Balanțele. Nativii din Fecioară se bucură de auspiciile astrelor încă din august 2015 și continuă să primească susținerea jupiteriană până în septembrie 2016. Unica pauză, o perioadă de încercări va avea loc de la sfârșitul lunii martie până la sfârșitul lunii mai, cât timp Jupiter va face un aspect disonant cu Saturn. În această perioadă, Fecioarele se vor bucura de tot ce au primit de la Marele Benefic până atunci, să asimileze cadourile și bunurile, ca mai apoi să profite, din nou, până pe 9 septembrie. După 12 ani de așteptări, va ajunge și rândul nativilor din Balanță să se bucure de popularitate și deliciile pe care i le-a pregătit Jupiter. Din septembrie 2016, timp de un an, Balanțele vor fi în centrul podiumului astral. În această perioadă, ar fi bine să profite de toate posibilitățile care vor fi puse pe tavă.

În anul 2016, care dintre cele patru stihii (pământul, apa, focul, aerul) vor avea parte de mai mult noroc și oportunități? 

Având în vedere că o bună parte a anului Jupiter se află în Fecioară, cei născuți în zodia Taurului și Capricornului vor primi sprijin și alte beneficii de la această planetă, prin triunghiul de pământ. Spre sfârșitul anului, alături de Balanțe, vor primi suport cei născuți în stihia aerului, nativii din Gemeni și Vărsător. În ce sectoare ale vieții vor culmina, trebuie verificate particularitățile individuale, reieșind din harta natală.

Dacă e să vorbim despre prosperitatea financiară, cine sunt favoriții?

Datorită poziționării lui Jupiter și aspectele pe care le face în 2016, e greu de vorbit despre prosperitate financiară. E mai degrabă, multă muncă. Vom lucra din plăcere, meseria va deveni mai mult hobby, vom căuta calitatea și nu cantitatea. În meserie, vom pune accent pe profesionalism și vom fi atenți la detalii, chiar dacă nu vom fi remunerați pe măsura așteptărilor. În schimb, cei care vor munci din greu, se pot aștepta să strângă roadele spre sfârșitul anului. Câștigurile vor ajunge mai greu la destinație în primăvara lui 2016, când unii oameni s-ar putea simți destul de frustrați. Nu ne rămâne decât să găsim plăcere din munca pe care o îndeplinim. Leii pot avea mai multe șanse de câștig, dar vor trebui să revadă și alte posibilități, să caute noi surse de venit. Totodată, Berbecii și Săgetătorii vor avea ocazii de a câștiga în plus.

De ce ar trebui să ne ferim în acest an, la ce riscuri sau pericole putem fi expuși și anume care zodii?

Având în vedere că ritmul pe care îl aduce Maimuța în 2016 este unul alert, iar instabilitatea continuă, ar fi bine să evităm deciziile importante pe plan profesional, financiar și personal. În spatele unor declarații și cuvinte frumoase se pot ascunde gânduri negre. Din acest motiv, nu vă bazați pe promisiunile care vi se fac ori pe parteneri. Este indicat să depuneți singuri umărul la ceea ce clădiți.

Pentru că anul 2016 aduce multă mișcare, vom regândi propriul plan de îmbunătățire a calității vieții, de sport și dietă. Vom fi nevoiți să găsim un echilibru între activități, să ne aranjăm viața, astfel, încât să ne simțim mai bine. Sportul și consumul alimentelor sănătoase ne poate ajuta să scăpăm de emoțiile negative.

Cât despre dragoste, cine are șanse să-și găsească sufletul pereche în acest an, sau poate să-și creeze o familie?

În 2016 tot mai mulți vor tinde să treacă la casa lor, să construiască o casă, să se ocupe de treburile gospodărești, să acorde mai mult timp membrilor familiei. Totodată, oamenii vor fi mai responsabili și vor aborda o atitudine mai înțeleaptă pe plan sentimental. În schimb, sfârșitul de an ne aduce mult romantism, seri senzuale sub clar de lună și fluturi prin stomac. Prin urmare, Taurii sunt cei care se pot îndrăgosti în noul an, iar după o analiză riguroasă să treaca la casa lor. Cei care formează un cuplu, au șanse să-și îmbunătățeasca sfera sentimentală. Sfârșitul de an le priește în amor nativilor din Gemeni, unii se pot îndrăgosti până peste cap.

Cine are șanse mari să evolueză în carieră?

Capricornii sunt lideri la capitolul carieră în 2016, dar cu ceva obstacole și tărăgănări. De un salt profesional până la sfârșitul anului viitor se pot bucura cei născuți în zodia Săgetătorului și Vărsătorului. Și celelalte zodii se pot bucura de succese profesionale, dar trebuie verificate prognozele individuale.

Ce le doriți tuturor nativilor în anul care vine?

La mulți ani fericiți, alături de cele mai dragi ființe din viața voastră. Noul an să vă aducă sănătate, bucurii și evenimente importante de care să vă amintiți cu mult drag peste ani. La mulți ani și echipei Ea.md, care se află la datorie și vine cu știri interesante la orice dată din calendar.