După ce veți urmări castingul de mai jos, n-o să vă mai întrebați despre contextul în care modelele Victoria’s Secret sunt alese pe sprânceană, atunci când vine vorba de anualul Fashion Show. Pe 8 decembrie, cei mai sclipitori „îngerași” ai brandului de lenjerie intimă vor defila din nou în lumina reflectoarelor!

Se pare că mitul care se referă la renunțarea la apă înainte de marele show este, de fapt, un adevăr pe care îl trăiesc modelele angajate ale brandului producător de lenjerie intimă. În fiecare an, însă, există „îngerași” favoriți, care se diferențiază de restul și sunt aleși să defileze pentru marele show. Jessica Stam, Hilary Rhoda și Adriana Lima sunt doar câțiva dintre veteranii care defilează în fiecare an, pentru cele mai noi și alese ținute. Procesul de selecție este foarte riguros și are loc în fața unei adevărate comisii:

Marele Fashion Show va avea loc, în acest an, la New York, pentru că este ediție aniversară, precum menționează și directorul exectutiv al mărcii: „La New York a fost primul Victoria’s Secret Fashion Show în 1995 și orașul are, astfel, un loc special în istoria noastră și în inimile noastre.”

În 2015, vor defila, în premieră, modelul Kendal Jenner – una dintre fiicele clanului Kardashian, dar și Gigi Hadid, care a trecut cu bine castingul și s-a lăudat cu asta inclusiv pe contul său de Instagram.

Foto: captură youtube.com