Timpul este cel mai bun doctor și ești mai aproape de linia de sosire decât crezi. Știu că sună că un clișeu, dar există multe lucruri pentru care merită să fii recunoscătoare, chiar dacă luna aprilie va fi o luna plină de încercări pentru zodia ta. 

Luna aprilie va fi una grea pentru aceste 3 zodii, potrivit astrologiei. Aceste semne vor fi greu încercate și trebuie să fie țări!

Venirea primăverii este un cadou în sine. Este anotimpul fertilității și al oportunităților. Acestea fiind zise, nu lasă evenimentele curente să te distragă de la fericirea ta interioară. 

Aprilie va fi o luna grea pentru aceste 3 zodii. Află dacă și tu te numeri printre ele:

Leu

Relațiile tale personale vor fi puse la încercare din cauza ego-ului tău. Lasă-ți mândria deoparte în această perioadă! Mai bine adună-ți toate calitățile pe care le ai. Este important să-ți păstrezi curajul în această perioadă.

Marte și Saturn își dau mâna punându-ți la încercare abilitatea de a face compromisuri în relațiile personale. Dacă răbdarea îți va ajunge la limită, întreabă-te de unde provine toată această furie? Simțul autorității cu care ești înzestrată poate fi prea puternic în această lună, așa că trebuie să ai grijă să fii corectă cu cei pe care ii iubești.

Balanță

Echilibrul și siguranță ta sunt puse la încercare. Nu-ți mai reprima sentimentele! Deși echilibrul și siguranță nu au fost punctele tale forțe în ultima vreme, nimic nu este întâmplător.

Luna Plină care veghează asupra zodiei tale îți va aduce claritate și o soluție, așa că nu trebuie să te temi să te confrunți cu temerile care nu-ți dau pace. Venus ascendent în Gemeni te va face să-ți analizezi din nou filosofia de viață cu privire la relații. Istoria este făcută că să se repete, dar nu și dacă rezolvi problema.

Scorpion

Te simți mai predispusă la conflicte decât de obicei. Cu Marte și Saturn care își unesc forțele deasupra laturii emoționale reprezentată de familie și casă, este posibil să ai parte de multe emoții. În special de acelea pe care ți le-ai reprimat în copilărie. Lucrurile sunt pe cale să se schimbe în bine.

Saturn te va ajută să-ți găseșți liniștea, în special cea legată de familie. Venus care ajunge în zodia Gemenilor îți va activă simțul intimității, fricile și transformările. Acest fapt îți va da posibilitatea să reanalizezi relațiile pe care ai preferat să le ții ascunse sub covor. La treaba, trebuie să faci ce ai de făcut!

Sursa

Distribuie articolul: