Știam destule despre cariera și viața amoroasă a Antoniei, mai puțin și despre rădăcinile celebrei artiste din România. Nici pe departe toți fanii vedetei știu că numele pe care îl poartă - Iacobescu, este cel al tatălui său vitreg, pe care Antonia l-a cunoscut pentru prima oară atunci când avea 5 luni.

Artista a făcut o obișnuință ca în fiecare an, la mijlocul lunii iulie, să își felicite mama pe cale virtuală. Cea care a adus-o pe lume se numește Denise Iacobescu. Ieri, femeia a împlinit 50 de ani, iar cu această ocazie a oferit un interviu televizat, în care și-a mărturisit cele mai importante așteptări:

Today's my beautiful mommy's birthday!!! I love you with all my heart! ❤️❤️❤️❤️💋

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

„În primul rând, dorinţa cea mai mare este să o văd pe Maya aici, lângă fraţii ei. Şi ştiu că asta e şi dorinţa Antoniei. Şi, în rest, să fiu sănătoasă… avansarea în vârstă nu mă sperie. Ce mă sperie mult e să nu fiu singură la bătrâneţe. Nu să rămân singură, e de fapt vorba de a depinde de cineva… eu fiind o femeie independentă… Faţă în faţă nu am mai văzut-o pe Maya de anul trecut, de ziua ei.”

Today it's all about you! Happy Birthday mom!!!! 💜

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Tatăl adoptiv al Antoniei se numește Mihai Iacobescu, iar coincidența face ca bărbatul să își sărbătorească ziua de naștere astăzi. Antonia a dorit să marcheze acest fapt printr-un mesaj de felicitare, publicat pe rețelele sociale alături de o fotografie cu sine, în adolescență, alături de părintele omagiat azi.

„La mulți ani, Tată! Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine!”, spune Antonia, către bărbatul care a crescut-o.

Happy Birthday Dad! Thank you for everything you've done for me! I love you!

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Mihai Iacobescu s-a recăsătorit, dar acest lucru nu a știrbit din relația sa cu Antonia și cu nepoții săi de pe linia ei, la care bărbatul ține enorm. Acum, Antonia are și o surioară vitregă – pe Alessia, în vârstă de 10 ani.

De la vârsta de 5 ani, Antonia a trăit alături de Mihai și Denise în Statele Unite ale Americii. A trăit și crescut în statul Utah și în orașul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modeling-ului. Abia apoi s-a lansat în muzică și a revenit în România.

Cât despre tatăl său biologic, vedeta a evitat dintotdeauna să îl caute sau să vorbească despre el în fața presei. Artista nu l-a cunoscut nici până în ziua de azi, fiind doar un prunc atunci când acesta a plecat.

antonia

Foto: Instagram.com, Libertatea

Distribuie articolul: