Recent, actrița din „Devil wears Prada” a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară. Ea a dezvăluit într-un interviu că își dorea de mult timp acest copil, dar nu i-a fost ușor să-l conceapă. 

Pe 24 iulie, actrița în vârstă de 36 de ani a dezvăluit lumii întregi că este în așteptarea unui bebeluș. Trebuie să menționăm că aceasta și-a ținut în secret sarcina luni întregi și deși nu a dezvăluit nici sexul și nici termenul, reieșind din imagini, Anna Hathaway pare a fi în al doilea trimestru de sarcină.

Recent, ea a participat la o conferință de presă dedicată lansării celui mai nou film, unde a dezvăluit detalii despre maternitate. Ea a povestit că a ținut sarcina în secret deoarece, la fel ca multe mămici, i-a fost frică pentru sănătatea bebelușului. În afară de aceasta, vedeta a mai spus că nu-și dorea ca fericirea ei să întristeze femeile care încearcă din greu și nu reușesc să conceapă un copil. „Eram conștientă că postarea mea va întrista pe cineva. Desigur, nimeni nu-mi dorește răul, doar că în astfel de momente (n.r. anunțul unei sarcini), îți pare că toate femeile sunt însărcinate în afară de tine”.

Imagini pentru anne hathaway pregnant

Se pare că problemele legate de fertilitate nu-i sunt străine actriței. Anne Hathaway și soțul său, Adam Shulman, și-au dorit de mult timp să conceapă al doilea copil, dar din motive de sănătate, nicicum nu reușeau. „Calea mea spre maternitate n-a fost fericită. Nu am folosit o baghetă magică zicând „Vreau să fiu însărcinată”. În realitate lucrurile au fost destul de complicate.”, a dezvăluit actrița.

SURSA

Vezi și: Prima dată mămică, la 44 de ani. Interpreta a apelat la un donator: „Mă simt binecuvântată că s-a întâmplat cu ajutorul FIV” (Video)