La cei 44 de ani, actrița devine tot mai curajoasă! Angelina Jolie apare goală, într-o cadă plină cu apă, pe noua copertă a revistei franceze Madame Figaro.

Coperta a fost realizată de Andres Kudacki și face parte din campania parfumului „Guerlain”, a cărei imagine este Angelina Jolie. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, actrița nu s-a sfiit de-a lungul carierei sale să pozeze nud sau să apară goală în filme. Ea a apărut în costumul Evei în mai multe pelicule, printre care „Wanted”, „Beowulf” și „By the sea”, în cel din urmă jucând alături de fostul ei soț, Brad Pitt.

Actrița a declarat pentru revista Madame Figaro: „La sfârșitul relației mele cu Brad, eu nu mă mai recunoșteam”.

Actrița poate fi văzută pe marile ecrane în noul său film, „Maleficent: Mistress of Evil”, al doilea din această serie, unde joacă alături de Michelle Pfeiffer și Elle Fanning. Într-un interviu acordat pentru E!.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au întâlnit în 2005, pe platourile de filmare ale peliculei „Mr and Mrs Smith”. S-au plăcut încă de la început, iar relația lor a fost una pasională. Au locuit împreună într-o vilă din Los Felix, California, cu cei șase copii ai lor, iar pe plan profesional au avut întotdeauna succes.

SURSA

FOTO

Distribuie articolul: