„Zâna” a inițiat o campanie umanitară și până în prezent a reușit să mobilizeze mii de români care au făcut donații pentru lupta cu noul coronavirus. Andreea Marin a reușit să colecteze în timp record 400.000 de euro, bani cheltuiți în scopuri caritabile. Este vorba de ajutorarea personelor aflate în carantină, vulnerabile și nevoiașe, vârstnici, etc., dar și aprovizionarea spitalelor cu echipamente, consumabile necesare în instituții medicale, costume pentru personalul medical ce întra în contact cu bolnavii, aparatură medicală, produse alimentare și de igienă, iar lista e lungă.

„Primul convoi umanitar din Campania Prețuiește Viața destinată ajutorării în criză COVID – 19 a avut loc ieri și are un bilanț impresionant: produse necesare donate în valoare de peste 440.000 euro. Priviți, a fost o lecție de viață și o emoție de neuitat pentru noi, voluntarii Fundației Prețuiește Viața, pentru autorități, pentru cei ce ne-au sprijinit!”, a scris Andreea Marin rugându-i pe conaționalii săi să continue sprijinul și să pună umăr de la umăr pentru următoarea caravană: „Solidaritatea e atât de importantă acum! Mai avem puțin și atingem numărul de 22.000 de donatori individuali, fii și tu unul dintre ei! Împreună căpătăm putere!”

„Este doar primul convoi, urmează să donăm și în alte locuri din țară pe măsură ce adunăm produsele necesare. Am răspuns acum primei chemări venită către noi din partea autorităților de a dona în punctul de colectare de la Arena Națională, de unde toate produsele au fost preluate pentru a fi distribuite de către autorități pentru persoanele aflate în carantină, cele aflate în izolare care au nevoie de sprijin, cele vulnerabile, nevoiașe, persoane fără adăpost, vârstnici, persoane cu dizabilități sau bolnavi din centre de îngrijire și asistență, centre de plasament, de primire în regim de urgență, persoanele ce nu mai locuiesc acasă din pricina violenței în familie, dar și pentru personalul medical aflat acum în prima linie. Al doilea convoi umanitar va veni și cu consumabile pentru spitale, pentru că am comandat, dar nu au sosit încă necesarele combinezoane de protecție, ochelari, măști de protecție, mănuși, botosi etc). Mulțumiri voluntarilor care ne-au fost alături pentru a face posibilă această caravana, familiilor ce ne sprijină activ, donatorilor ce ne încurajează”, a scris Andreea Marin pe rețelele sociale.

Vezi mai multe în video de mai jos:

Printre vedetele din România care s-au implicat financiar în lupta cu COVID-19 sunt: Andra, care a donat suma de 20.000 de euro, Gigi Becali, care a donat 100.000 de euro, familia Borcea, soții Munteanu, dar și alte persoane care au decis să rămână anonime.

Sursa: Facebook.com/AndreeaMarin

Distribuie articolul: