Andreea Bălan are un dressing impresionant, deși este destul de chizbuită atunci când vine vorba de haine. Artista nu dă foarte mulți bani pe obiectele vestimentare, însă îi place la nebunie moda. Andreea Bălan a arătat tuturor cum arată dressing-ul ei, dar și care este cel mai scump obiect vestimentar pe care îl deține.

De ceva vreme, Andreea Bălan lucrează cu o stilistă, iar aceasta i-a făcut curățenie generală în dressing. Cântăreața a aruncat mai mult de jumătate din haine și încălțăminte. Andreea Bălan preferă să nu dea prea mulți bani pe haine, iar cel mai scump obiect vestimentar din garderoba ei este o pereche de cizme pe care a dat 900 de euro.

„Dacă atunci când avea 20 de ani mergeam pe tocuri ca un cocostârc, acum merg numai în adidași. Degeaba am tocurile, acum ele sunt pentru ședințele foto, emisiuni. Când îmi place ceva îmi iau pe două culori. Eu sunt o zgârcită. Nu vă gândiți că investesc. Nu îmi place să dau mii și mii de euro. Nu aș da niciodată mai mult de 900 de euro pe încălțăminte. Am luat-o de gura stilistei, că altfel nu aș fi luat-o. De-a lungul timpului am câștigat bani, dar am și pierdut bani. Îmi reînnoiesc dressing-ul de pantofi cam de trei ori pe an,”a declarat Andreea Bălan.

Vezi și: Vrei să te machiezi și coafezi ca Andreea Bălan? Iată cum se aranjează vedeta singură, acasă (Video)

 

Distribuie articolul: