Gest admirabil din partea artistei de peste Prut. Andra este prima vedetă din România care se implică în lupta împotriva coronavirusului. Artista va face o donație de 20.000 euro, sumă ce va ajunge la Institutul de Boli Infecțioase Prof. „Matei Balș” din București. Spital pus la grea încercare zilele în această perioadă. 

Donația vine în contextul în care medicii se plâng de lipsurile cu care se confruntă la locul de muncă, în ciuda celor susținute de autorități.

„Siguranța este pe primul loc. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare dată când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri. Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător. Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale aflate în prima linie de luptă, m-au emoționat. Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești și sper ca mulți să arate că le pasă. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a  transmis artista.

Distribuie articolul: